Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teranigma

Mocny ból jajnika świadczy o implantacji zarodka?

Polecane posty

Gość teranigma

witam, piszę tutaj po raz pierwszy bo dręczą mnie pewne objawy. do stosunku pełnego doszło 6 dnia cyklu. Mam 28 dniowe cykle. 10 dnia miała czerwone plamienia 12 i 13 brązowy śluz. 17 i 18 dnia strasznie bolał mnie lewy jajnik. Zawsze czuje w okresie około owulacyjnym lekki ból, ale teraz to było bardzo mocne, 17 ciągły ból prawie cały dzień nie mogłam spać a 18 takie mocne kłucie, 21 dnia mialam brązowy śluz no a dzisiaj tylko trochę czuje jajnik. Piersi nie przestały mnie boleć po @. miesiączkę mam dostać 24 marca. Czy ten bóle jajnika mogły świadczyć o implantacji ?? choć stosunek był w dniach niepłodnych to właśnie te plamienia i ból mnie zastanawiają.

Gość gość
A co ma jajnik do macicy? Chyba że mówisz o ciąży pozamacicznej.

Gość teranigma
Po prostu pytam,bo nigdy nie miałam takich mocnych bólów. ktoś mi tak powiedział że boli jajnik z którego doszło do zapłodnienia, czyli być może ten ból znaczy cos innego w takim razie.

Gość gość
Moim zdaniem to nie ma nic do rzeczy. U mnie akurat ostatnio owulacja była z lewego jajnika (potwierdzone na usg) a pobolewał mnie potem prawy więc jak widzisz żadna reguła.

Gość teranigma
no tak, tylko że to był bardzo mocny ból a nie pobolewanie.. poczekam do @. Tylko nawet jeśli przyjdzie to chyba powinnam się zgłosić do lekarza bo takie mocne bóle jajnika chyba nie są normalne?

Gość inka89
a ja myślę że mogo dojść do implantacji przecież niektóre kobiety ją odczuwają ...

Gość gość
miała dni niepłodne to niby jak możliwe jest zapłodnienie. może to torbiel albo przeziębiłaś jajniki.Ich mocny ból nie wróży nic dobrego zapisz sie do lekarza

Gość teranigma
przeziembić raczej nie, nie miałam jak i gdzie.no ok zapisze się do ginekologa troche mnie nastraszyłaś

Gość teranigma
czyli mam rozumiec ze ból jajników nie ma nic wspólnego z implantacją??