Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duży sprzęt

Polecane posty

Gość gość
Masz racje dupcia. na tym forum to tylko sie chwala jakiego to nie maja k****a a w lozku wytrzymuja kilka minut. Zal. Prawdziwy facet nie chwali sie jakiego ma duzego czy malego. Prawdziwy facet po prostu ***** jak ogier i tyle

Gość gość
jak studiowalam germanistyke poznalam faceta pasowal do mnie i z wygladu i z charakteru,gdy po paru spotkaniach dojrzalam do tego ze bym chciala byc przelecana przez niego i zaprosilam go do siebie po wstepnej grze gdy juz oboje nago bylismy to gdy jego sprzet ujrzalam to az mnie mi odech wstrzymalo bo tak sie przestraszylam ze jak wejdzie wemnie to moja pisiulka peknie,na szczescie mialam zel i sobie moja myszke dobrze nasmarowalam i do roboty sie zabralam az sie zdziwilam jak wszedl wemnie jak po masle, a pozniej to juz sama rozkosz tak wspanialego seksu jeszcze nie przezylam a orgazmow to sie nie doliczylam bo caly czas w oblokach bylam,przez parenascie miesiecy z niego kozystalam i mu sie podkladalam jak umialam,az pewnego dnia wyjechal do swojego kraju bo studia skonczyl ,a ja sama zostalam i juz takiego nie spotkalam,ale sama nie bylam i tego sportu nie zapomialam

Gość gość
ciekawa fantazja.

Gość on34
nie liczy sie wielkość przyrodzenia ale sztuka p********ia