Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY MIMO ZAPEWNIEN ZE NIGDY NIE WROCI, WROCIL ?

Polecane posty

Gość gość

ile nie byliscie razem ? jak to bylo u was ? co bylo powodem zerwania ? opowiedzcie.

Gość gość
up

Gość gość
?

Gość gość
On nie wróci, a jesli bedzie chcial sie spotkać to tylko po to zebys rozłożyła przed nim nogi bez zobowiązań. Pogodz sie z rozstaniem i zacznij żyć własnym życiem.

Gość gość
ale przeciez mnostwo par do siebie wraca

Gość gość
u mnie bylo tak, ze bylem pewny ze jej nie kocham, zerwalismy, po roku sie spotkalismy, i nagle wrocilo wszystko od tamtej pory jestesmy ze soba 3 lata i wszystko jest ok. nie łam sie

Gość gość
u mnie bylo tak, ze nie wrocil choc minęło 6 lat, w tym roku bierze ślub oczywiscie z inna, a moje uczucia wciąż sa takie same.

Gość gość
Zerwalismy na kilka miesiecy, oboje sie zapieralismy ze to koniec, nie spotykalismy sie. A potem nagle jakos tak wyszlo ze kontakt wrocil. Od ponad roku mieskamy razem, za miesiac przyjdzie na swiat nasze dziecko i oboje wiemy ze chcemy byc tylko ze soba:) ale nie zalujemu rozstania, widocznie bylo nam potrzebne zeby otworzyc oczy

Gość gość
nie łam sie latwo sie mowi on mi robi sieczke z mozgu, raz ze wroci pozniej ,ze nie..ze mowil, ze nigdy, czasem jak sie upije to mu sie wymsknie, ze uwielbia jak jestem obok, czuje sie wtedy lepiej, kochanie itd.. pozniej znow oschly..generalnie wiecie co mi osttnio nie daje spokoju ? odsunal sie ode mnie, boje sie, ze kogos znalazł

Gość gość
gosc z 18:05 ty ktory wrociles a byles pewien ze nie kochasz opowiesz jak to sie stało????

Gość gość
up

Gość surowa wolowina
po co nie chce mi sie wywlekac

Gość gość
ja bylam 1.5 roku z facetem , mieszkalismy razem, ale wywijal takie numery ze go zostawilam , nie spotykalismy sie jakis czas, potem on pisal ze teskni, zaczelismy sie spotykac, ale nadal popelnial te same bledy, wiec powiedzialam zeby przestal do mnie pisac i dzwonic, ok, wytrzymal miesiac , po czym zaczal mnie blagac o ostatnia szanse, ok .. niby jest lepiej , ale on nadal jest chamski i podejrzewam ze to juz sie u niego nie zmieni, np dzis , wydarl ryja ma psa bo wszedl do pokoju i to nie bylo od takie zwykle krzyki tylko powiedzial - s********j k***o stad. " no czy on ma dobrze w glowie ??

Gość gość
a ty masz dobrze w glowie, ze dajesz kolejna szanse komus takiemu?

Gość gość
tak wiem , raczej nie .. :D

Gość Akam Durum
Niestety. Wracał jak bumerang.

Gość gość
mam co do niego wiele watpliwosci , wiec pewnie zadna przyszlosc przed nami ..

Gość gość
mowi ze kocha mnie nad zycie, ale strach ukladac sobie zycie z kims takim, taka prawda ;(

Gość gość
zmienil sie troche na lepsze ale niestety.. :( czemu faceci kochaja i jednoczesnie krzywdza :(

Gość gość
od czego to zalezy czy facet chce wrócić czy nie,skoro zerwał? ja jakoś nie licze na nic, po tym co mi powiedział, krętacz

Gość gość
A ty autorko jak dlugo z nim bylas? Ile macie lat?

Gość gość
A czy ktoś miał przypadek, że odszedł z Waszego życia zwykły znajomy, który nie wydawał się być Wami zainteresowany poza zwykłą uprzejmością, a potem wrócił, bo się zakochał? Po jakim czasie i jak się to skończyło?

Gość gość
Niedokładnie to napisałam. Czy ten znajomy wrócił, bo zdał sobie sprawę z tego, że jednak coś do Was czuł? Zdarza się w ogóle coś takiego?

Gość gość
mi sie jeszcze to nie zdarzylo

Gość gość
To ja autorka. Byliśmy siedem. Miesięcy. Nie jesteśmy sześć.

Gość gość
Wrócił, zasmucił, zawrócił. Koniec.

Gość gość
Ponawiam to pytanie: "A czy ktoś miał przypadek, że odszedł z Waszego życia zwykły znajomy, który nie wydawał się być Wami zainteresowany poza zwykłą uprzejmością, a potem wrócił, bo się zakochał? Po jakim czasie i jak się to skończyło? Niedokładnie to napisałam. Czy ten znajomy wrócił, bo zdał sobie sprawę z tego, że jednak coś do Was czuł? Zdarza się w ogóle coś takiego?"

Gość gość
"gość Wrócił, zasmucił, zawrócił. Koniec". Przykre.

Gość gość
Up

Gość gość
Jeszcze raz to samo pytanie o znajomego. Miał ktoś kiedyś taką sytuację z kimś, z kim wcześniej się nie spotykał i nie flirtował, tylko obie osoby się bardzo lubiły (jedna się podkochiwała), ale byli tylko świetnymi znajomymi?