Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj mi angielka powiedziala ze jestem przystojny

Polecane posty

Gość gość

pracuje na budowie i tam taka ladna angielka pszyszla i powiedziala ze super wygladam i mowi ze polacy to sa tacy przystojni i mescy, nie to co brytole

Gość gość
Trzeba było zaprosić ją na budowę - zrobiłaby laskę każdemu. Angielki są prawie tak łatwe jak Polki dla cudzoziemców.

Gość zona Hindusa
Wow, no to powinienes zapisac sobie ten wazny dzien w kalendarzu ;)

Gość gość
Hindusy to takie przystojniaki? Większość z nich wygląda jakby się nie myła przez rok I mają takie czarne obwódki wokół oczu

Gość gość
zona Hindusa a czemu puscilas sie akurat z ciapakiem, a nie z Polakiem?

Gość gość
Sprzedają się szmaty dzikusom za kasę. Niech zdychają w islamsko-murzyńskich gettach...

Gość zona Hindusa
"gość zona Hindusa a czemu puscilas sie akurat z ciapakiem, a nie z Polakiem?" Nie jestem twoja kolezaneczka z disco, zebys mi tu cos mowil o jakims puszczaniu sie, zlociutki ;) Ja mam jednego, jedynego faceta przez wieeele lat i tak zapewne zostanie, a ty mozesz co najwyzej pocwierkac z radosci na kafeterii, ze jakas Angielka powiedziala ci, ze jestes przystojny :D

Gość gość
oczywiscie ze sie puscilas z ciapakiem, lepsza partia ci sie nie trafila tylko od razu smoluch z 3 swiata ?

Gość zona Hindusa
17.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość oczywiscie ze sie puscilas z ciapakiem, lepsza partia ci sie nie trafila tylko od razu smoluch z 3 swiata ? " Hahaha, wyczuwam ostry bol d**y. Polecam masc :) A co to znaczy lepsza partia? Taka jak ty np.? Budowlaniec bez kultury, obycia i wyksztalcenia, ktory przesiaduje na damskim forum a w trakcie swojej niewolniczej roboty cieszy sie jak glupi do sera na widok Brytyjki? Oszczedz wstydu chlopczyku :D :D

Gość gość
niekoniecznie jak ja sa inni, ale widocznie nie mialas wziecia wsrod europejczykow, tylko smiec z 3 swiata sie toba zainteresowal :P

Gość zona Hindusa
No pewnie ze nie mialam wziecia wsrod Europejczykow. Ale jakos moja brzydka osoba ciebie bardzo mocno trapuje, a przeciez taki "przystojniacha" jak ty nie powinien sie przejmowac takimi brzydulkami zameznymi z Hindusami. No co jest malenki? Bol d**y? I wybacz zlociutki, ale taki zapijaczony budowlaniec jak ty moglby najwyzej temu "smieciowi z 3 swiata" remont w domu zrobic albo samochod wypucowac. Piles? Nie pisz. ;)

Gość gość
a co ty soba reprezentujesz ze tak obrazasz chlopaka, sama syfiastego azylanta zlowilas co w zniszczonych klapkach na materacu gumowym doplynal do europy a grasz pania, sama zasuwasz na zmywaku az milo. zreszta tam go poznalas, tam te smiecie najczesciej na czarno zapier....aja.

Gość desi pani
hahaha Zona Hindusa brawo :) zgadzam sie z Toba w kazdym slowie

Gość gość
to juz schizofrenia - sama ze soba gada tyyy hinduska - lecz sie, bo jestes niebezpieczna dla otoczenia jednak wali w psyche miec zebraka w kolorze sraczki za meza :/

Gość zona Hindusa
Tak tak tereniu, od teraz kazdy kto mnie poprze to ja we wlasnej osobie. No ja nie mam co robic tylko podszywac sie pod jakies osoby :D Do 18:24 Nie, moj maz przyplynal z Indii o wlasnych silach. Raz zabka, raz na plecach no I dal rade :D Razem pobieramy cos co jest zwane azylem i zyje nam sie bosko. Na zmywaku sie poznalismy tylko na studiach,ale to zbyt odlegly topik DLA ciebie I lepiej to pomine. A sie dziewczynka ze zmywaka oburzyla I mnie te nedzna profesje przypisuje. Za duzo zmywasz rybka, bo biadolisz od rzeczy. A chlopakowi napisalam kilka slow prawdy. Nie bedzie mi tu jakis zapijaczony budowlaniec podskakiwal :) zabolalo? Good.

Gość gość
@zona Hindusa - poprosilas pana czy mozesz usiasc przed komputer ? jestes ograniczona umyslowo, i tak szczesliwa ze bedac w takim pieknym zwiazku n*******lasz na kafe. Give me a fuking break biatch. ;)

Gość zona Hindusa
No widzisz ja bedac w szczesliwym zwiazku n*******lam na kafe (oczywiscie za zgoda mojego pana, ktory mnie bije) a ty w rownie szczesliwym zwiazku mi odpisujesz na tej kafeterii. No masz ci los ;) Jade na gielde. Pa robolku z budowy I pejsata. Mwah :* P.S: Pisze sie 'f****ng' zlociutka. Jakos ten angielski z polskim akcentem ci zupelnie nie pasuje :D

Gość gość
sama syfiastego azylanta zlowilas co w zniszczonych klapkach na materacu gumowym doplynal do europy a grasz pania, _______________________________________ hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość Zona Ciapusa
A mój mąż pochodzi z Pakistanu i podczas seksu robi na mnie kupę. Czy to normalne?

Gość gość
tak to zupelnie normalne to taka pakistanska tradycja narodowa przyjmuj kupe na klate i na twarz i nie narzekaj, prawdziwa milosc wymaga poswiecen