Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a wy co byscie wolaly i dlaczego?chlopiec czy dziewczynka

Polecane posty

Gość gość

:-)

Gość gość
Bo ja mysle,ze corcia super,ale za syna b ylabym dumna,bo mezczyzni chca miec synow:-)

Gość gość
:O

Gość gość
zawsze chciałam i syna, i córkę. Mam parkę tylko w odwrotnej kombinacji, po co wybierać jedną płeć?

Gość gość
ja mam dwuch chlopakow, i jak pomysle jaka ja bylam z moja siostra jako nastolatki i wogole to mysle ze wychowanie chlopakow jest latwiejsze, zreszta taka opinie slyszalam od znajomych ktore maja i chlopaka i dziewczyne

Gość gość
wolałabym chłopca ,a dlaczego chyba że by było mu lepiej kiedyś .

Gość gość
Zdecydowanie syn podobnie myślę ,chłopców się łatwiej wychowuje potem też mają łatwiej w przyszłości .

Gość gość
No ja mam w brzusiu chlopca, z jednej strony jestem dumna bo maz bd mial syn, z drugiej corka tez by fajnie bylo

Gość gość
naukowcy twierdza ze jesli rodzice daja corce zenska wersje meskiego imienia np aleksandra , kamila stanislawa wieslawa, -to znaczy ze chcieli miec syna a narodziny corki ich rozczarowaly

Gość gość
ja mam syna i chciałabym jeszcze jednego chłopca. Jak będzie dziewczynka to nie będzie tragedii, będę kochać mocno oboje :)

Gość gość
Ja mam córkę i syna i jestem zadowolona :P Jakbym miała mieć trzecie dziecko to chyba bym wolała córkę mimo że ta którą mam to diabeł wcielony (syn póki co aniołek). Jednak co kobieta to kobieta zawsze pomoże bardziej niż syn a synowa to już w ogóle :D

Gość gość
ja mam w brzuchu córeczkę i z mężem chcieliśmy mieć jednakże jeżeli w przyszłości będziemy planować drugie dziecko chciałabym żeby to był syn

Gość gość
ja mam corke, teraz planuje drugie dziecko i tez chcialabym dziewczynke. pewnie dlatego, ze nie sprawia mi klopotow, a jednak wiekszosc kolezanek ma z synami klopoty roznego rodzaju. ale jesli bedzie syn, to oczywiscie tez sie bede cieszyc. maz wolalby teraz syna, ale sie smieje, ze czuje, ze bedzie kolejna dziewczyna, wiec tez mu to w sumie obojetne.