Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alecoztympitem

komu 1%

Polecane posty

Gość alecoztympitem

Wypełniam dzisiaj PIT, i jeszcze nie rozkminilam komu 1%, mam swoje typy, ale jestem ciekawa komu Wy oddajecie? Strasznie dużo org się teraz ogłasza, masakra z tym wyborem.

Gość lililililaj7
pomysl komu chcesz pomoc? zwierzakom, niepelnosprawnym, dzieciom czekajacym na operacje? kobietom z rakiem piersi?

Gość alecoztympitem
a ktos oddaje niepenosprawnym? czy tylko chore dzieciaki? bo ja si waham czy dawac komus konkretnie czy organizacjom

Gość lililililaj7
ja wybralaby mchyba organizacje. latwiej wyeliminowac oszustwo. tak mi sie wydaje. (oczywiscie wiem, że wiele osób naprawde potrzebuje i nie oszukuje) ale organizacja to organizacja

Gość alecoztympitem
bo własnie wytypowałam sobie jedna organizacje, dla doroslych niepelnosprawnych. Wolontariusze pomagaja im prowadzic domy, maja rozne zajecia itd, maja swoje domy w kilku miastach i ogolnie jest dosc duza, mam nadzieje tez ze sprawdzona, ale kilku znajomych juz im odawalo i mowia ze ok. Nazywa sie L'Arche

Gość lililililaj7
ale co jak imm oddali to sprawdzali ich? byli tam?

Gość alecoztympitem
Mam znajomego, ktory jest tam wolontariuszem i mowi ze dzieki tym pieniadzom zoranizowano im sporo zajec dodatkowych no i ogolnie daja rade prowadzic te domy w ktorych mieszkaja, na szczescie maja wolontariuszy ktorzy pracuja za friko, obczaj sobie www.larche.org.pl albo na ich fanpejdzu na fb