Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość p_a

PROBLEM Z LIBIDO

Polecane posty

Gość p_a

Mam problem i potrzebuje pomocy. Jestem w związku już dłuższy czas. Od 3 lat współżyjemy ze sobą. Na początku wszystko było w porządku pożądanie było ogromne, zabezpieczaliśmy się tradycyjnie prezerwatywą, później bardziej z przyczyn zdrowotnych (polip w macicy) dostałam od ginekologa tabletki. Przez 6 miesięcy moje libido było ogromne aż sama sobie się dziwiłam. Ale później zaczęły się schody. Po tych 6 miesiącach ochota na sex stopniowo zmalała praktycznie do zera, do tego doszły również problemy z nawilżeniem. Po kolejnych 6 miesiącach ogromnej męczarni doszliśmy do wniosku, że może libido powróci jak przestane brać tabletki. Na dzień dzisiejszy mija 6 miesiąc bez tabletek a libido nieznacznie wzrosło. Nie mam ochoty na sex i nie wiem co zrobić. Kocham mojego faceta i strasznie mi przykro kiedy widzę jak się stara a ja kompletnie nic -.- Zastanawiam się czy po tabletkach antykoncepcyjnych mogę mieć zachwianą gospodarkę hormonalną? Wybieram się niedługo do ginekologa, może poprosić o skierowanie na badania, tylko jakie? Może to wina polipa? Może znowu zacząć brać tabletki, być może libido wzrośnie jak poprzednio? Nie mam pojęcia. Mam nadziej, że znajdzie się ktoś, kto będzie mógł mi pomóc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować