Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres spóźnia się a było zabezpieczenie

Polecane posty

Gość gość

piszę tutaj do was pierwszy raz, więc przepraszam jeśli coś jest nie tak. problem mam taki, iż okres spóźnia mi się już tydzień, od poprzedniego robiliśmy to może 5 razy i zawsze w prezerwatywie, od paru dni boli mnie brzuch tak jak na okres i bolą piersi (czyli moje normalne objawy), robiłam dziś test i wyszedł negatywny, więc szukam porady tutaj. mam 18 lat, myślicie że to mogą być jakieś zaburzania związane z dojrzewaniem?

Gość gość
zaburzenia hormonalne napewno nie bo bys nie miala objawów ciazy, lecz zanim miesiaczki tylko, moim zdaniem jestes w ciazy

Gość gość
pierwszym objawem jest zanim miesiaczki jesli towarzysza temu bole podbrzusza i bol piersi jest prawdopodobienstwo ciazy spore

jeśli było zabezpieczenie, to prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest małe, no ale zawsze jest. Prezerwatywa mogła zostać nieprawidłowo założona, mogła się zsunąć lub mogła być uszkodzona. Myślę że powinnaś odczekać jeszcze tydzień i jeśli miesiączka się nie pojawi iść do ginekologa (mogą to być zaburzenia hormonalne, okres może spóźniać się też przez zmianę pogody, stres, jest wiele czynników)

Gość gość
Dziewczyna w tym wieku ma dużą płodność.Kazde przeniknięcie plemnika do pochwy powoduje ciążę

Gość gość
robiłam 2 test i negatywny, jestem pewna w 100 % że nic się nie stało z prezerwatywa

Gość gość
DOSTAŁAM. osoby z gościa które jak widzę miały zamiar tylko stresować i najwyraźniej nie przeczytały do końca mojego pytania- Dzięki ! A tak serio, to wielkie dzięki dla @myskaff