Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu RODZENSTWO CZESTO SIE KLOCI O KASE I DOMY CZY KLOCICIE SIE TEZ

Polecane posty

Gość gość

czemu czesto rodzenstwo zazdrosci sobie i kloci sie o dom ,o kase i czesto maja cos do siebie...jakies zale..itd.. czy tylko na wsi to jest??czy w miescie tez???

Gość gość
Wszędzie tak jest. To wyłączna wina rodziców, którzy nie uregulują spraw, albo zrobią to , ale faworyzują jedno dziecko kosztem pozostałych

Gość Plebspolski

Moze pochodZisz z bogatej rodziny i jestes ustawiona masz mieszkanie. A na wsi jest bieda i jak rodzice faworyzuja jedno dorosle dziecko a drugie ma swoja rodzine i gniecie sie w 1 pokoju w 3 u rodzicow bo ich nie stac na swoje to sie dziwisz??? A drugie dostaje cale mieszkanie w miescie j jest ustawione do konca zycia BEZ KREDYTU BEZ WYRZECZEN np na budowe to jest sprawiedliwe? Badz sfrustrowana i biedna dzien w dzien bez kasy w 1 pokoju kolejki do wc i kuchni to zobaczysz a drugie ma wszystko swoje pokoje kuchnie wc brak kredytu

Gość Ja mam

Tez taka sytuację.Mam 2 rodzenstwa i moj brat taki jest.Mysli , ze wszystko mu sie nalezy mimo ze dostał najwiecej.Rodzice zrobili mu wesele ( nie pracowal ) itp .Ja jak narazie nie dostalam nic.Dla niego licza sie tylko pieniadze , a mnie to ma za nic.Nawet nie potrafi normalnie napisać co słychać u mnie itp.Nawet gdy lezalan w szpitalu bo mialam zabieg nie potrafił napisać jak się czuje.Widocznie malo go to obchodzilo...Dla niego moglabym nie istnieć.Fajnie bylo gdy bylo sie dzieckiem bo wtedy jakas wiez byla, teraz tylko wojna o pieniądze i mieszkanie rodzinne