Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak wybrnąć z tego wszystkich

Polecane posty

Gość gość

Poznałam 3 lata temu faceta. Teraz on ma 30 lat, a ja 25. Zrozumiałam ze ta znajomość mnie przytłacza. Nie czułam się dobrze. Postanowiłam z niej wyjść. Skończyć to. I tu zaczęły się problemy. Facet mówi ze jestem jego ideałem, ciągle myśli o mnie. Dużo dla niego znacze bo pomogłam mu wyjść z kłopotów. Mówi ze nie mogę go zostawić teraz kiedy się pozbierał. Zaczął mnie wyzywać od szmat, małolat. Są chwilę ze mówi ze rzeczywiście powinien dać mi spokój. Ale zaraz potem wysyła mi masę smsów wciągu dnia, tak jakby chciał tylko zaciągnąć lub zmusić do dalszej dyskusji. Nie daje już rady. Nie wiem co robić. Był mi bliski ale nie chce faceta który przytłacza mnie swoimi problemami. Nie chce kogoś takiego. Nie odpisuje mu. Co dalej robić?

Gość gość
olewaj konsekwentnie, w końcu się znudzi

Gość gość
Olewam, ale czasami grozę mu moim bratem jeśli nie da mi spokoju. Nic do niego nie dobiera. Często wyprowadza mnie z równowagi wtedy wzywam go od najgorszych ale wszystko spływa po nim jak po kaczce. On zachowuje się jak jakiś psychopata.

Gość gość
to się z nim nie kontaktuj, chyba nie jest to trudne?

Gość gość
On ciągle pisze a ja go po prostu strasze żeby daj mi spokój. Ale teraz nie odpisuje mu i nie mam zamiaru nigdy tego zrobić.

Gość gość
no i właśnie o tym piszę, żebyś go olewała, czyli zero kontaktu a nawet jak go spotkasz to traktuj jak powietrze, może coś do niego dotrze

Gość gość
idz na policje, tacy goscie sa niebezpieczni, gdy ostatecznie dotrze do nich, ze to koniec

Gość gość
Groziłam policja to nic to nie dawało. Jest świecie przekonany ze nie zrobię tego.

Gość gość
Miałam taka sytuacje. W związku wieczne problemy,irracjonale fochy, bywało że miałam idiotyczne poczucie winy za cos, co było odemnie niezależne itp. a jak powiedziałam ze odchodze to zaczeły sie na zmiane prośby, groźby i wyzwiska. Ja olałam i odpuścił - ale mieszkał ponad 200 km odemnie, jakby był bliżej to bym sie troche bała. W kazdym razie mój psychol dał sobie spokój. Choc po roku znów pisął ze nie zapomniał ze jestem całym światem. Mysle że akurat nie wypaliła mu jakas inna znajomosc i poczuł miłosc do mnie ze wzgledu na nienawisc do innej. Tez nie odpisałam i juz wiecej sie nie odezwał.

Gość Jajajaj
Hej koleżanko ja w swoim samsungu mam mozliwosc blokowania numerow od ktorych nie chce dostawac wiadomosci. Sprawdz moze tez masz takie coś.

Gość gość
Hej. Właśnie mam taki model samsunga ale raczej takiej aplikacji nie posiadam. Ale powiedz coś więcej gdzie tego szukać w telefonie ?

Gość Jajajaj
Wejdz w wiadomosci i ustawienia tam powinnas miec. To jest bardzo fajna sprawa, hehe. Wpisuje numer w blokowanych i po reklamach np.

Gość gość
Dzięki. Napewno sprawdze.