Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fryzjerki są takie puszczalskie? Wcześnie mają bachory

Polecane posty

Gość gość

zawodowka i juz bachor z jakims typem, ktory ją potem kopnie w doope

Gość gość
17.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość zawodowka i juz bachor z jakims typem, ktory ją potem kopnie w doope

Gość gość
Jestes bachorem takiej puszczalskiej, ze sie tak emocjonujesz?

Gość gość
nie - mezem !

Gość gość
Wcześnie kończą szkołę i zakładają rodzinę.

Gość Asiula90
A co się konkretnie stało, skąd taki temat?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość zawodowka i juz bachor z jakims typem, ktory ją potem kopnie w doope 17.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość 17.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość zawodowka i juz bachor z jakims typem, ktory ją potem kopnie w doope 17.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jestes bachorem takiej puszczalskiej, ze sie tak emocjonujesz? 17.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie - mezem ! 17.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wcześnie kończą szkołę i zakładają rodzinę. 17.03.14 [zgłoś do usunięcia] Asiula90 A co się konkretnie stało, skąd taki temat?

Gość gość
Czy są puszczalaskie to mnie nie obchodzi . Zastanawia mnie tylko dlaczego na wszystkich forach i w realu wypowiadają się jakby pozjadaly wszystkie rozumy w dziedzinie fryzjerstwa , a prawda jest taka , że tracę duze pieniądze , a nigdy nie mam na głowie tego co chce . Poziom fryzjerstwa w naszym kraju jest tragiczny . I proszę mi nie pisać , że byłam u niekompetentnej osoby itd ., bo zjezdzilam już pare miast w poszukiwaniu odpowiedniej osoby .

Gość gość
Ostre Cięcie leci wlasnie na TTV. Polscy fryzjerzy to DNO I ZENADA, autor ma racje. 99procent to tępe głupie gowniary, idą na fryzjerke bo...są tępe, do liceum ich nie chcieli, a zawod trzeba miec, fryzjerka zawsze potrzebna hahaha

Gość gość
Z tym brakiem kompetencji niestety masz rację:(. Mialam wlosy za pas chcialam zciac w pol pleców, dokładkie idiotce pokazałam dokad maja byc, a ona mi sciela na długość 3 cm za ramiona:( mam wlosy ponad 3razy krótsze. Mam nadzieje, ze tej scierze wypadną wszystkie wlosy!

Gość Asiula90
Parę miast to ciągle mało :) a poziom moim zdaniem wynika z samego podejścia do nauki konkretnego zawodu w szkołach- idą tam zazwyczaj ludzie ze słabymi wynikami w gimnazjum a nie pasjonaci, a ponieważ są słabi w nauce, to szkoła chcąc lub nie dopasowywuje się do ich poziomu ambicji- dostajesz oceny bo raczysz przyjść na zajęcia a na praktykach sprzątasz po innych fryzjerkach

Gość Asiula90
Parę miast to ciągle mało :) a poziom moim zdaniem wynika z samego podejścia do nauki konkretnego zawodu w szkołach- idą tam zazwyczaj ludzie ze słabymi wynikami w gimnazjum a nie pasjonaci, a ponieważ są słabi w nauce, to szkoła chcąc lub nie dopasowywuje się do ich poziomu ambicji- dostajesz oceny bo raczysz przyjść na zajęcia a na praktykach sprzątasz po innych fryzjerkach

Gość gość
,

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Z tym brakiem kompetencji niestety masz racjęsmutas.gif . Mialam wlosy za pas chcialam zciac w pol pleców, dokładkie idiotce pokazałam dokad maja byc, a ona mi sciela na długość 3 cm za ramionasmutas.gif mam wlosy ponad 3razy krótsze. Mam nadzieje, ze tej scierze wypadną wszystkie wlosy! 17.03.14 [zgłoś do usunięcia] Asiula90 Parę miast to ciągle mało usmiech.gif a poziom moim zdaniem wynika z samego podejścia do nauki konkretnego zawodu w szkołach- idą tam zazwyczaj ludzie ze słabymi wynikami w gimnazjum a nie pasjonaci, a ponieważ są słabi w nauce, to szkoła chcąc lub nie dopasowywuje się do ich poziomu ambicji- dostajesz oceny bo raczysz przyjść na zajęcia a na praktykach sprzątasz po innych fryzjerkach 17.03.14 [zgłoś do usunięcia] Asiula90 Parę miast to ciągle mało usmiech.gif a poziom moim zdaniem wynika z samego podejścia do nauki konkretnego zawodu w szkołach- idą tam zazwyczaj ludzie ze słabymi wynikami w gimnazjum a nie pasjonaci, a ponieważ są słabi w nauce, to szkoła chcąc lub nie dopasowywuje się do ich poziomu ambicji- dostajesz oceny bo raczysz przyjść na zajęcia a na praktykach sprzątasz po innych fryzjerkach 18.03.14 [zgłoś do usunięcia]