Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was na studiach dużo się dymają ? To prawda, że studenci to pijaki ?

Polecane posty

Gość gość

i walą sie z kim popadnie na tzw domowkach?

Gość gość
Hehe jak mieszkają w kilkanaście osób w jednym mieszkaniu / domu :D

Gość gość
Mysle ze jakies 40 % studentow tak robi, kolejne 30 % czasami imprezuje, ale z głową , a pozostale 30 % to kujoni z nosami w książkach . - to sa tylko moje obserwacje. Ja naleze raczej do drugiej grupy. Studiuje, mam chłopaka od liceum. Imprezuje 2x w tyg. Nie puszczam sie na imprezach, zdazyl mi sie urwany film , ale to takie wyjatki raczej, na wiekszosci imprez jestem z chlopakiem.

Większość studentów pije, na początku dużo, potem przynajmniej część z nich pije coraz mniej. Przynajmniej jednorazowo wali się z kim popadnie około 60%, tak przynajmniej wynika z moich obserwacji. Ale to się wtedy nie nazywa "walenie się z kim popadnie" tylko carpe diem i dawanie się ponieść emocjom.

Psychodelirium tylko pamiętaj że 30% z tych 60% to mogą być plotki i puste przechwałki.

Prawda, ale opieram się na informacjach w 80% sprawdzonych, nietoperzu. Natomiast inną rzeczą jest, że to też zależy od kierunku i środowiska. Na przykład mieszkańcy akademików imprezują więcej na ogół.

Gość studentki ktore sie puszczaja
to patologia

Mi się zawsze wydawało że studenci to lamusy i przykładni uczniowie, a największy potencjał seksualny mają osoby z patologi społecznej tj. zawodówki, nędzne technia itd. Tak przynajmniej wynika z moich obserwacji. Nie chce mi się wierzyć że tak jest.

Taaak, ale z rozpoczęciem studiów wiele osób, często przykładnych dotąd i grzecznych czuje się jak zwierzę spuszczone z klatki i stąd te "szaleństwa". A jak trochę poszaleją, to siadają na tyłku i znów są przykładni. Nie wszyscy tak mają, ale to się zdarza często.

Gość gość
Jestem 23 letnia studentka. Pije dużo, np w zeszłym tygodniu piłam aż 4 razy w tym 1 raz do urwanego filmu, a 3 razy tak delikatnie. Paliłam też tydz temu zioło. w tym tygodniu też będę chlać cały weekend. Sexu przygodnego jeszcze nie uprawiałam ale podoba mi się mój kolega i chyba zaaranżuje jakąś sytuacje... :D Jeszcze dodam, że studiuje na jednej z najlepszych państwowych uczelni :P

Mam takie pytanie do ogółu, dlaczego na kafe jest maniera pisania "seks" przez x? Jak już po angielsku, to konsekwentnie, bez odmiany, a jak po polsku to przez ks. Dziękuję za uwagę, dobranoc.

"dlaczego na kafe jest maniera pisania "seks" przez x" Bo tak jest trendy i cool.

Gość gość
Studenciaki :D ech ***** dużo i z kim na kogo mają chcicę to oni by chcieli :D

Gość gość
takiego ch... wiecei jak bawią się studenci :D:D:D to mówię wam ja, weteran wszech czasów