Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegralam zycie

Polecane posty

Gość gość

Nie ma dla mnie ratunku :'(

Gość gość
Czemu tak mowisz ? Zawsze jest jakieś wyjscie tylko trzeba go znależć .Naprawdę czasem jest to bardzo proste ,czasem trzeba nieżle pogłowkować ale wyjscie zawsze jest ,Głowa do góry .

Gość gość
Bo jestem nikim. W zyciu same porazki mnie spotkaly i przykrosci. Mam 24 lata i nie mam nic: wyksztalcenia, pracy, zawodu, pieniedzy, przyjaciol, pomyslu na zycie... 5 letnia Sakura w CV!!! Depresja, PCOS...

Gość gość
masz zaledwie 24 lata ;) możesz robić co zechcesz - jesteś zdrowa ( mam nadzieję ;) ) i nie ma żadnych barier które nie pozwoliłyby Ci się przemieszczać praca - tak to jest pewien problem ale trzeba wierzyć że Cię znajdzie ;) tylko trzeba trochę pomóc rodzina - dobrze jeżeli jest i można liczyć na wsparcie ( to emocjonalne najbardziej potrzebne ;) ) ale jeżeli nie jest aż tak dobrze może Miłość czeka już na Ciebie czego Ci życzę powodzenia 🌻

Gość gość
Najpierw cos musisz zrobic z depresja .Proponuje psychoterapię moze obedzie sie bez lekow .Mam nadzieję ze leczysz sie u gina czy endo . Nie wszyscy musza miec wykształcenie .Naprawdę znam ludzi którzy i bez wyksztalcenia b dobrze funkcjonują ..Tylko trzeba dac sobie szansę i pomyślec co umiesz robić .Moja kolezanka np piecze ciasta i wstawia do sklepow ,druga jest opiekunką starszej pani ,kolega wyprowadza psy na spacer ,ktos inny sprząta .I zeby było śmiesznie to wszyscy maja mgr co najmniej . Glowa do góry :-D

Gość gość
podobno Bill Gates nie ukończył studiów a jest jakby znany... i bogaty :) gość powyżej - masz rację studia to nie wszystko

Gość gość
* dziura w CV

Gość gość
Lalala:-) strzel sobie w glowe rozwal na polowe lałalala:-) dobre