Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu moja żona nie lubi zakładać seksi bielizny ?

Polecane posty

Gość gość

No czemu , mnie to tak podnieca , a ona niechce :(

Gość gość
Trzeba było poprzestać na po/rnol/ach, a nie ciągnąć do ołtarza normalną kobietę, która nie ma zamiaru robić szopek w łóżku.

Gość EwaCoPomoże
Jakich szopek?! Ludzie!! Jest różnica między robieniem z siebie żywego kibla, a noszeniem sexownej bielizny!! A wy co chodzicie całe życie w pantalonach i jeszcze uważacie że to wy jesteście te normalne, no ludzie..........

już odpowiadam, a najlepiej sam sprawdź włóż sobie sznurek między pośladki, obwiąż się drutem w klatce piersiowej i obłóż czystą żywą wełną wtedy będziesz wiedział, jak kobieta czuje się w "seksi bieliźnie"

Gość gość
no ale kiedy szopki w lozku sa fajne...

Gość gość
Sa kobiety, które lubia cyrki w lozku i sexy przebieranki. Sa i takie, które preferują naturalność. Skoro twoja partnerka lepiej się czuje bez dodatkowego image`u, nalezy to uszanowac. Skoro tu sie wyplakujesz, ze nie odpowiada twoim oczekiwaniom, tos dupa nie facet I na nia nie zaslugujesz. Wczesniej nie widziales, co lubi a czego nie? Byl czas namyslic sie. Teraz po ptokach I nie krzywdz malzonki swymi ciagotami do wizerunkow niczym z peep show.

Gość gość
Ewa333333 - w punkt! :D Pozdrówki.

Gość gość
Ja ci powiem, dlaczego. Bo lubi naturalny look - jak już ktos napisal - a poza tym zniecheca ja to, ze jej osobistemu slubnemu przestala wystarczać ona jako ona i ma się dostosowac do jego zachcianek. Za duzo zdjec i filmow z p/o/r/n/o stron sie naogladales, chłopczyku.

Gość gość
Boś buc.

Gość pokkjhgtaa
A ja to bym chciała żeby mój mąż wyraził jakieś swoje pragnienie w łóżku. Tymczasem jemu zawsze pasuje to na co ja mam ochotę nawet pozycji nie narzuca. Jedyne o czym mówi to że chce mieć oral sex ale nic poza tym. A chciałabym żeby np powiedział "chce byś założyła to i to i na mnie weszła" jakby mi się to nie podobało to bym odmówiła ale chodzi o sam fakt wyrażenia potrzeby

Gość gość
Bo ma wielki szacunek do siebie. W wyuzdanym stroju czuła by się jak k....a lub jak prostytutka.

Gość gość
18.03.14 pokkjhgtaa A ja to bym chciała żeby mój mąż wyraził jakieś swoje pragnienie w łóżku. Tymczasem jemu zawsze pasuje to na co ja mam ochotę nawet pozycji nie narzuca. Jedyne o czym mówi to że chce mieć oral sex ale nic poza tym. A chciałabym żeby np powiedział "chce byś założyła to i to i na mnie weszła" jakby mi się to nie podobało to bym odmówiła ale chodzi o sam fakt wyrażenia potrzeby --- Nastepna malkontentka, kurna, co z wami, ludzie? Dlaczego nie doceniacie tego, co macie?

Gość gość
A temu, że nie chce się czuć jak k***a z p****li. I jeszcze temu, że takie wolisz, założę się, że filmów dużo w tym temacie przerabiasz i myślisz, że tak ma być w małżeństwie.

Gość gość
Tak i raz na miesiac tylko ... z kim ja jestem potrzebuje czegos wiecej

Gość gość
Stary, podejrzewam że lubi zakładać - tylko nie dla ciebie ;)

Gość gość
Ktoras tam napisala ze nie lubią kobiety zakladac sznurkow ktore wchodzą w tylek..no swietnie,ale wiekszosc kobiet w stringach pomyka na codzien,lecz w lozku to najlepiej zalozyc dla swojego faceta wałki na łeb,piżame az do samych kostek i wymazac sie od stop po glowe olejkiem lub kremem gdzie jak facet pocaluje taką mimoze to w ustach ma posmak oleju lub kremu. Brak slow na takie dewoty. Moja tez nie zaklada bielizny dla mnie a potem sie dziwi ze nie pociaga mnie w lozku. Bo jak ma pociagac skoro wyglada jak średniowieczny muchomor w tej swojej pizamie w biale grochy:( masakra

Gość gość
Frajer złapany zaobrączkowany to po chooy się jeszcze ma starać? Teraz sexi bieliznę to będzie ubierała co najwyżej dla kochanka

Gość gość
11:55 jest zawsze wyjscie ktore ja zastosowalem. Szantaz! I mam to gdzies ze to nie fair. Powiedzialem wprost-jutro mamy sobote i nie planujemy nigdzie wychodzic bo pogoda do niczego a dzieciak do dziadkow na wieczor jechal na weekend.po poludniu po obiedzie widze cie przebraną w seks ciuchy i wymalowaną wyzywająco-rozesmiala sie ze co ja to wymyslam. Mina jej szybko zrzedła na moją odpowiedz- Sluchaj nie raz nie dwa prosilem cie o to tak? Za kazdym razem ignorujesz moje potrzeby tak? Jest nam z soba dobrze tak? Ale za duzo skrzydelka rozpostarłas i udajesz orła! Jesli jutro nie wykonasz juz nie mojej prosby a polecenia to przysiegam ze to nasz ostarni wspolny weekend i rozchodzimy sie,w ciagu tygodnia spakuje swoje zeczy i wyprowadzam sie do Zakopanego (mamy tam chaupke gdzie spedzamy czas wolny) zapytala juz bez usmiechu na twarzy „chyba zartujesz?” A ja na to NIE! Przyszla sobota,atmosfera tak jakby nigdy nic,obiadek,ciastko,i patrzymy na tv. Mijaja godziny a moja nic,....godzina 21:00 idzie sie kapac i zmyka spac.pocalowala mnie na dobranoc i poszla do sypialni. Odczekalem z godzinke,zlosc zebrala sie we mnie jak nigdy do tąd,z pomieszczenia gdzie mamy ubrania spakowalem ciuchy i wypad do Zakopca. 3dni ignorowalem jej polaczenia,smsy,itd. Napisalem jej tylko jedną wiadomosc „Jesli uwazasz ze masz przed sobą wystraszonego pantoflarza ktory poza toba nie widzi swiata to jestem w bledzie,w piatek przyjezdzam po reszte ciuchow i skladam sprawe rozwodową bo mam dosyc zycia w zwiazku z dewotą.W czwartek wieczorem ktos wchodzi do mnie (miala klucze oczywiscie) ubrana w plaszcz a pod nim chyba wiecie co sie krylo. Tego wieczoru popilem troszeczke i po cichaczu wzmocnilem sie niebieską pigulką... byla do mojej dyspozycji a moim zyczeniem byl dluugi i gleboki lodzik wlasnie w tak wyzywajacych ciuchach jakie miala na sobie. Jechala mi z dobre dwie godziny,w nocy obidzilem sie (stal mi nieludzko..) obudzilem i kazalem robic poprawke ktora trwala tez z dobrą godzine.. rano usta miala nabrzmiale jak murzynki trębacz:) od tej pory minelo juz prawie trzy lata,gdy tylko kaze na weekend byc przygotowaną to bez slowa mam to czego oczekuje. Czy jest to bajka?NIE koledzy/kolezanki,to prawdziwa historia z mojego zycia,nie kolorowana i bez zadnych modyfikacji pismienniczych,wszystko jest w 100%prawdziwe. Szantaz jest zly i zgadzam sie ale jesli moja polowka nie chce zrozumiec moich potrzeb ktore nie wyzadzaja jej krzywdy/bolu,itp itd to i ja nie mam oporow by zastosowac swoją broń

Gość gość
ale wiekszosc kobiet w stringach pomyka na codzien x Nie, tylko te, które piszą "na codzien" :P

Gość gość
Te, bajkopisarz gość dziś , podszkol się trochę, bo słabo wypadasz :P

Gość gość
Te gosc 17:16 czy uwazasz ze w wieku ponad 40wiosen mam potrzeby dowartosciowywac sie przed anonimową publiką i tym sposobem zdobywac oklaski? Historia nie jest bajką i wymyslem mitomanistycznych pragnien. Jestem old fashion i łatanie kompleksow na forum nie jest mi potrzebne. Opisalem zgodnie z tym co mi sie przytrafilo,zamiast wyciagnac wnioski to wolisz trzepac kapucyna w toaletowym zaciszu.