Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W co ubrać się na domówkę na której bedzie facet który mi się podoba

Polecane posty

Gość gość

W sobotę idę na urodziny koleżanki. Będzie tam jej kolega, któy mi się podoba i na którym chciałabym wywrzeć dobre wrażenie :) idę jutro na zakupy i stąd moje pytanie - w co się ubrać aby wyglądać sexownie, ale jednoczesnie żeby nie przesadzić? To jest domówka, więc nie chce ubrać się zbyt wyzywająco, ale też nie chcę wyglądać jak szara mysz. Co polecacie?

Gość gość
miniowe

Gość gość
barchanowe ołmas majty i cieple bamboszki

Gość gość
Jeśli jesteś piękna idź nago

Gość gość
skorzana mini, jedwabna bluzka, dobre perfumy, szpilki ;)

Gość gość
No żartuje przykryj się ale pokaż te kształty i tyle w temacie!

mini i szpilki na domówkę? buty zdejmie, a w spódnicy nawet wygodnie nie usiądzie ;)

Gość gość
Podobno olówkowa spódnica i obcisła bluzka to jest to co działa na większość mężczyzn Może i ten jest w tej większości?

Gość gość
wlasnie o to chodzi... ze bede musiala zdjac buty :P myslalam żeby założyć np czerwona sukienke i do tego czarne rajstopy, ale czy to nie bedzie zbyt eleganckie na domowke? Mam na mysli sukienke z rekawkami oczywiscie :) Albo moze jakaś ladna bluzka czy koszula, a do tego czarne szorty i rajstopy?

Gość gość
Ja bym ubrała coś obcisłego( jeśli jesteś szczupła zgrabna i powabna) Najlepiej sukienkę.

Gość gość
sukienkę

to już lepiej czarne albo ciemne spodnie. shorty i rajstopy wyglądają po prostu źle.

Gość gość
Czerwoną? Kolor nie ważny Ważne żeby materiał był elastyczny byś czuła się swobodnie. Facet to nie byk żeby biegł do czerwonego! Załóż coś co pasuje ale w czym wyglądasz seksownie, ponętnie- no chyba wiesz o co mi chodzi?

Gość gość
Jeszcze może opiszę jaką mam figurę - jestem szczupła i bardzo proporcjonalna tzn mam wąską talię i odpowiednio szersze biodra i ramiona, mam figurę klepsydry ;) ale niestety jestem też niska, mam tylko 160 cm więc nie mam nóg do nieba

Gość gość
Nogi są dłuższe jak kiecka krótsza Załóż mini sukienkę która jest swobodna ale seksowna Ne ubieraj eleganckich rzeczy bo to nie biuro ani przyjęcie weselne

możesz spróbować z sukienką, ale wybierz dobrą długość - po prostu stań przed lustrem i oceń jak wyglądasz. Na boso sukienka może optycznie skrócić nogi jak będzie za długa, a za krótka będzie wyglądać jak na dyskotekę :P

Gość gość
a rajstopy jakie lepsze wg Was? czarne czy cieliste?

Gość gość
po pierwsze, jakie masz atuty? Bo raczej nie pytanie w co, tylko w czym Ci będzie dobrze. Byłabym za podkreśleniem twoich walorów, ale nie przesadnie. Ja kiedyś założyłam kiedyś obcisłe, czarne ala skórzane spodnie. I normalną górę. W tym wypadku zadziałało. Ale to było 12 kilogramów temu:))

Gość gość
I co, bedzie paradowac na boso w rajstopach po domu u kogos? Przeciez to wyglada idiotycznie, zadnej elegancji. Jesli juz wlasciciel mieszkania zyczy sobie zdjecia butow przez gosci (co moim zdaniem jest niekulturalne, ale to inna sprawa), to lepiej miec spodnie. Sukienke uzupelniaja buty, bez butow odstawiona kobieta wyglada pokracznie. Takie moje zdanie.

Gość gość
Nie no idź w spodniach bez jaj to domówka a nie przyjecie i przestrojona będziesz wyglądać tak jak byś pomyliła lokal acz kolejek postaraj się podkreślić swoje atuty

Gość gość
ja nie ubralabym sie na galowo na domowke.

Gość gość
Ta czerwona sukienka z czarnymi rajstopami jest ok, zwłaszcza jeśli jesteś ciemnowłosa.

Gość gość
Jestem blondynka :(

Gość gość
Moim zdaniem sukienka na domowke to przesada, zwlaszcza bez butow i o tej porze roku. Bedziesz wygladac jakbys sie za bardzo starala komus zaimponowac.

Gość gość
Tak to wyżej jest stosowne na domówkę! Swoja droga nie cierpię kobiet które wkładają na siebie jakieś szmaty w których ciężko się rozgościć wygodnie w kanapie. Trzeba zawsze wiedzieć co i gdzie pasuje. Masz w tym dobrze wyglądać na tej kanapie i bez tych butów! A nie prasowane szmaty do biura czy na galowe przyjęcie! Ostatecznie idź w dżinsach i też będzie dobrze ale nie wiem czy na nim zrobisz wrażenie. A czerwień to faktycznie lepsza dla matadora na corridzie!

Gość gość
Czarne obcisłe spodnie, do tego granatowy, albo czarny top obcisły dołem luźny górą, tak aby odsłaniał ci ramię, obowiązkowo rozpuszczone włosy odgarnięte tak, aby nie zasłaniać ramienia. Będzie przyciemnione światło więc przejedź jakimś balsamem delikatnie świecącym po tym ramieniu i powiększ sobie oczy makijażem, spoglądaj na niego kusząco spod kurtyny włosów. Ubierz się przede wszystkim w uśmiech, przystępność, dystans do siebie i inteligentny dowcip :) Ja bym sobie jeszcze pozwoliła na śmieszne skarpetki, ale to jeszcze trzeba potem umieć wykorzystać :p Jeszcze nigdy nie miałam sytuacji aby nie zainteresować sobą faceta, którego sobie wybrałam.

Gość gość
tylko nie sciagaj butow. najwyzej wez jakies eleganckie na zmiane ale nie boso, bedziesz wygladac jak wiesniara. skoro jestes szczupla to zaloz jakas fajna spodniczke plisowanke krotka i do tego biala koszule obcisla albo fajna spodniczke trapezowa i do tego jakies fajne kozaczki cowbojskie i top