Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guomp

Jestem głąb bez szkoły.

Polecane posty

Gość guomp

Skończyłem tylko podstawówkę i 1 klasę gimnazjum. W dzieciństwie byłem prześladowany w szkole i molestowany seksualnie w domu. To doprowadziło do fobii społecznej. Odizolowałem się od świata całkowicie. Przestałem wychodzić z domu, chodzić do szkoły. Wtedy nie zdawałem sobie sprawy z tego co robię, dziś żałuję. Nikogo to nie interesowało.

Gość guomp
Matka to też głąb a ojca nie miałem. Teraz mam 21 l. i krok po kroku naprawiam swoje beznadziejne życie. Mam pracę, fizyczną, bo kto głąba przyjmie (zawsze coś). No i zamierzam wrócić do szkoły. Najpierw gimnazjum wieczorowo, później LO. Tylko czy nie zrobię z siebie pośmiewiska idąc do 2 gim. w wieku 21 l. ? Jestem totalnie załamany, co począć?

Gość gość
uczyć się, tak jak zamierzasz. nie jesteś głąbem, byłeś leniem, a teraz myślisz dorośle. idź do tej szkoły i nie przejmuj się bo wieczorowo kończą szkoły starsi od ciebie. powodzenia! 🖐️

Gość gość
Czemu głupio. Chyba żartujesz.W końcu po coś te wieczorówki są,nie? Ucz się i dąż do celu. Trzymam kciuki!:)

Gość gość
powiedz GŁĄBIE :) kto za Ciebie postuje na KAFE? Hę? :D

Gość guomp
Pewnie pytasz gościu dlatego, ponieważ nie sadze byków jak typowy głąb? Nikt za mnie nie postuje, nie mam też wbudowanego słownika w przeglądarkę, piszę z telefonu. Naprawdę, to nie prowo. Jestem głąbem, bez szkoły, ale jestem dosyć ogarnięty. Poza tym generalnie to internet nie oddaje tego jaki ktoś jest naprawdę. Ja mam pustkę w głowie.

Gość Sylvia ta dobra
Nie patrz na innych, nie wstydź się, tylko powalcz o lepsze życie. Co jest lepsze - trochę spięcia pośladów i przebrnięcie przez to wszystko w kilka lat, czy siedzenie w domu, bo "się śmieją"? A resztę życia w kieracie? Teraz inwestuj w siebie ile w lezie-kursy spawacza, lakiernika, albo coś - by zawód był. Głowa do góry, przez ciernie do gwiazd.

Gość gość
Styl wypowiedzi i zawartość językowa wskazują na coś zupełnie innego. Jeśli to nie prowo, nie jesteś głąbem, tylko po prostu brakuje C***apierka.

Gość gość
tez juz nie mam szkoly ach te nauczycielki :D

Gość guomp
Owszem jestem głąbem. Doceniam jednak fakt, że próbujecie podnieść mnie na duchu - Miło z Waszej strony : ). Dodaliście mi otuchy, od września idę do szkoły. Przez wakacje może jakiś kurs językowy zaliczę. Szkoda, że ludzie że świata zewnętrznego nie są tak wyrozumiałość jak wy i mają mnie za nic :(.

Gość gość
no to jeszcze masz buziaka 👄 :D.