Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciążę proszę o opinię

Polecane posty

Gość gość

.Witam od 3 miesiecy biorę tabletki yasmin za każdym razem dostawałam krwawienia z odstawienia w 2 tygodniu brania całkowicie zapomniałam o tabletce i wzięłam dwie następnego dnia i trzeciego tygodnia wzięłam z 8 godzinnwym opóźnieniem i niestety pierwsza tabletke w pierwszym tygodniu wzięłam o 15 a druga następnego dnia o 8 potem wróciłam od 3 dnia na 15 godzinę oczywiście cały czas stosunki bez dodatkowego zabezpieczenia teraz od wtorku 11 miałam 7 przerwę krwawienia do dziś nie było zabrałam się mimo wszystko za kolejne opakowanie mimo że od 5 dni mam powiększone piersi częściej chodzę do łazienki i sama już nie wiem co bym zjadła do lekarza mam w czwartek a mi nie daje spokoju czy Możliwa ciążą ? ? ?

Gość gość
tak Może to być ciążą

Gość gość
idź szybciej do lekarza przy ciazy trzeba tabletki odstawic

Gość gość
skleroza nie boli ciaza tym bardziej :)

Gość ehsmutna
hej mam pytanie kochalam sie z chlopakiem 28 lutego okres mialam od 18-23 zrobilam dwa testy jeden po 16 dniaxh rano nic i dzis zrobilam test tylko ten dzisiejszy to zrobilam jak oddalam drugi raz mocz ale nic nie pilam ani nie jadlam bylo go malo ale 4 kropelki na test poszly czy moge byc w ciazy dodam ze dzis powinnam miec okres tak mk kalendarzyk pokazuke xhocosz w poprzednim miesiacu okres mialam od 6-11 stycznia bardzo mi sie rozregulowal prosze o jakas odpowiedz

Gość gość
eH smutna nie jesteś w ciazy a test powino się robić w dzień okresu lub po dla sezon krwi dla jasnej pewności ale na to co opisujesz nie ma ciazy a do pani która założył 90 procent Może być to ciaza idź Szybko do lekarza

Gość gość
wiedziałaś ,że te tabletki brałaś tak w kratkę to na jaką cholerę bzykałaś się bez dodatkowego zabezpieczenia?..kretynka z ciebie

Gość gość
a mnie dobijaJą panny które w ten sposób się wypowiadają gdybys miała miesiąc kogoś w szpitalu też byś o wszystkim zapominaJa a twój powino wypowiedzi znaczy zet bo się nie ocenia ludzi nie widząc o wszystkim a czemu bez bo nawet jeśli bym była to proste że każda normalna kobieta się cieszy a dodając tab miałam przepisane nie ma anty tylko na regulację

Gość gość
o tabletkach zapomnialas bo mialas kogos w szpitalu miesiac a bzykac sie nie zapomnialas, faktycznie bylas smutna skoro mialas ciagle ochote na seks

Gość gość
zapomnialas o tabletkach a o bzykaniu nie zapomnialas i teraz urodzisz downa, bo w ciazy nie wolno brac tabletek nalezy je od razu przerwac, gratuluje downa

Gość gość
najlepiej zrób badanie z krwi test domowy Może być za wCzas