Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Panie lubią siusiać na swoich facetów?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do Pań z czystej ciekawości :) czy kręcą was takie zabawy, co o tym myślicie?

Gość gość
Zdarzyło mi się kilkukrotnie, bo mój chłopak mnie o to prosił i w sumie muszę przyznać, że to dość podniecające i zaczęło mi się podobać, choć na początku byłam przerażona jego pomysłem ;)

Gość PaniPaniP
Nawet trochę podnieca... Ale za często tego nie robimy. To ciekawe uczucie jak dlamnie.

Gość gość
nie mialam okazji ;/

Gość gość
"nie mialam okazji ;/ " . A chciałabyś spróbować kiedyś, podnieca Cię taka myśl?

Gość gość
mysle ze mogloby byc ciekawe. chcialabym sprobowac, tylko ze moj facet chyba by nie chcial..

Gość gość
Chyba? Może warto zapytać, pogadać jakoś o tym :) wiele osób wstydzi się swoich fantazji, a w związku nie powinno się nad tym zastanawiać... być może on też miałby taką ochotę, ale boi się to zaproponować by nie wyjść na zboka ;) Myślę że każdy facet który lubi robić minetkę, czasem o tym myśli :)

Gość gość
Kafeteria - prawdziwe kompedium edukacji seksualnej i platforma wszelkich perwersji

Gość gość
Nie ma czegoś takie jak perwersja, co to dla ciebie jest dziwne, dla drugiego człowieka jest normą.

Gość gość
kiedys napomknelam na tem temat ale mowil ze to mu nie przypadlo do gustu. takze raczej nie chce tego. choc tez nie powiedzial ze nie jest na tak

Gość gość
Moja dziewczyna kiedyś posikała się niechcący podczas seksu, nie to strasznie nakręciło, a ona z płaczem uciekła do łazienki :( Od tamtej pory to jest temat tabu, choć przecież nic wielkiego się nie stało a mi się cholernie spodobało :)

Gość gość
ale czy kazdemu z was(facetow) podoba sie jak dziweczyna sie zesika? na was samych albo w jakis spobob?

Gość gość
Każdego to pewnie nie, tak samo jak nie każdy facet lubi lizać cipkę, ale mnie osobiście to kręci :) nie mówię oczywiście o sikaniu do ust, ale na ciało jak najbardziej byłbym na tak, choćby pod prysznicem. Tylko ciężko do tego przekonać dziewczynę :/

Gość gość
20:27 no ja mam odwrotnie. bardziej moj chlopak nie chce sprobowac. ale nie bede go namawiac

Gość gość
Chyba jednak większość ludzi nie akceptuje takich praktyk, lub boją się do tego przyznać ;) a co ciekawe seks analny jakoś ich nie obrzydza ;)

Gość gość
mnie obrzydza..

Gość gość
ale jednak zdecydowana większość facetów bardzo nalega na seks analny, a jak dziewczyna chce na nich nasikać lub żeby zrobić jej minetkę, to gdzie... przecież to obrzydliwe ;)

Gość gość
Z moja partnerką robimy to często rano jak ma pełno z całej nocy. Gdy widzę, że wstaje idę przed nia do łazienki, siadam na muszli i gdy ona wejdzie siada na mnie. Wchodzę naprężonym w jej mokrą z rana siusię. Ona wie, że załatwianie przez nią z rana wszystkich potrzeb na mnie w ten sposób nakręca mnie potwornie. Zlanie mnie sikaniem, i wiadomo że po nocy mocne purkanie i nieraz wypróżnienie wszystkiego, powoduje żę od razu mamy spontaniczny stosunek, a potem wanna.

Gość gość
Hmm, czy lubię? To za dużo powiedziane, ale czasem to robię, bo to faktycznie trochę podniecające, ale zawsze przed taką zabawą wypijam na szybko pół litra wody i za pół godzinki chce mi się siusiać, wtedy mocz jest czysty, prawie bezbarwny i bez tego przykrego zapachu :)

Nie ukrywam, bardzo dla mnie podniecający temat, kucająca nade mna dziewczyna i siusiajaca na mojego żołnierza....

Gość gość
facetow to raczej kreci, mojego faceta wrecz niesamowicie. Ja jakos nie potrafie sie przemoc, chociaz chciallabym sprobowac.