Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mieszkać w Warszawie to prestiż?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Nie ale mój brat chyba tak uważa. Stał się burakiem :/ A góówno osiągnął :D Wynajmuje mieszkanie, ma samochód na kredyt ale wielkie bonzo, kupuje markowe rzeczy a ze mnie kpi, że z bazaru :D

Gość gość
ale mi prestiż... mieszkam tu od lat, urodzilam się w wawie, lecz wychowałam pod warszawą. prestiż to jak cos osiągniesz, a nie bo mieszkasz wwawie

Gość gość
jest to prestiż ale pod warunkiem , że masz mieszkanie na kredyt w zamkniętym osiedlu np. na Tarchominie

Gość gość
Urodziłam się i mieszkam w Warszawie i z tego co zauważyłam to osoby z innych regionów Polski (szczególnie z Mazur) nie wiedzieć czemu uważają, że to prestiż jest właśnie. Dla mnie to coś normalnego i oczywistego, bo tu się wychowałam i nie sądzę żeby to było jakieś ach i och.

Gość gość
Nie, prestiżem jest bycie Warszawiakiem od urodzenia :) Niestety w naszej stolicy roi się od śmierdzących słojów, którzy zjechali się z różnych chlewików polskich...

Gość gość
takich warszawiaków co sie tym szczyca kilku poznałam... nie chce mi sie komentowac, ale uwazaja sie za elite, a sa prostakami z kasa, niczym wiecej. moi rodzice zamieszkali na wsi, bo w wawie mamy bardzo male mieszkanie. zresztą, teraz sioe pozmienialo, to bogacze z wawy sie buduja pod wawa i tam wolą mieszkac. ja także uwwazam, ze lepiej mieszkac w spokojnej okolicy, a nie w tłumie i smrodzie.

Gość gość
Gdzie w Warszawie? Bo wiesz,można mieszkać we własnym mieszkaniu albo w noclegowni :P

Gość gość
"Nie, prestiżem jest bycie Warszawiakiem od urodzenia usmiech.gif Niestety w naszej stolicy roi się od śmierdzących słojów, którzy zjechali się z różnych chlewików polskich..." x Czy może być powodem do dumy mieszkanie w mieście, które wydało indywiduum wypowiadające się w ten sposób o innych ludziach.