Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest prawdopodobieństwo ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Około 2,5 godziny po przyjęciu 1 tabletki z kolejnego nowego opakowania wystąpił u mnie jednorazowy luźny stolec. Nie biegałam do toalety kilka razy, a w ulotce jest uwzględniona nasilona biegunka, więc to się chyba nie kwalifikuje? Następnego dnia przyjęłam na raz 2 tabletki. Dziś jest mój pierwszy dzień 7 dniowej przerwy. Od wczoraj południa przyjmuję antybiotyk, bo jestem chora i jest to konieczne. Dodam, że przy każdym stosunku o***tym przy tym opakowaniu uważaliśmy z partnerem i partner ani razu nie kończył we mnie, lecz zawsze na zewnątrz. Czy jest jakieś prawdopodobieństwo ciąży?

Gość gość
proszę o odpowiedzi, jestem strasznie zdenerwowana i zmartwiona

Gość gość
Czemu zakładasz nowy temat? Już w poprzednim ci odpowiedziano.

Gość gość
ja prdl.... po co ty sie za sex zabierasz ? jesli sama nie umiesz na takie pytanie odp !!! gimbusie bierz tabsy i dorob sie raka jak moja znajoma:P)

Gość gość
nic mi nie odpowiedziano, nie wiem co mam myśleć, proszę o wasze opinie

Gość gość
dlatego zadaje te pyt. tutaj, skoro nie potrafię sobie sama na to odpowiedzieć. Mam do tego prawo i nie mam pojęcia, dlatego pytam i może ktoś mi odpowie i będzie wiedział, bo ja nie wiem co mam myśleć

Gość gość
nie grozi ci ciaza :) bądź spokojną

sex - prawdopodobieństwo bycia w ciąży.... nie zakładaj tematu tylko po prostu czekaj na krwawienie z odstawienia a jeśli ono nie nadejdzie idź do ginekologa

Gość gość
Wiem o tym, ale po to się zabezpieczam żeby być odpowiedzialną jak mogę, tabletki biorę regularnie, nigdy nie zapominam i zawsze jestem sumienna w ich przyjmowaniu, naprawdę uważam aż przesadnie, a tu nagle podczas tego opakowania takie coś... i mam wątpliwości straszne, nie wiem co mam myśleć. Z jednej strony rozsadek mi mówi, że bez przesady i że nie ma się czym martwić, a z drugiej strony zupełnie coś innego i przeciwnego. Jestem po prostu kłębkiem nerwów w tym momencie...

Gość gość
Dodam jeszcze że przeważnie kilka dni przed krwawieniem bolą mnie piersi i ewentualnie z 2-3 dni przed krwawieniem trochę podbrzusze. Na dodatek mam takie upławy przed krwawieniem jakieś 2 dni. Piersi faktycznie mnie zaczęły boleć kilka dni przed spodziewanym krwawieniem, ale pobolały z 2-3 dni i przestały, a dziś zorientowałam się, że bolą mnie nie piersi, lecz sutki, na dodatek trochę boli mnie podbrzusze przy czym są takie delikatne skurcze, ale tak dziwnie... a co do upławów to wydaje mi się że one są z tego co dziś obserwuję

Gość gość
Nie jesteś w ciązy! :)

Gość gość
Na twoje schizy i panikę nawet tysiąc odpowiedzi na forum nie pomoże. Obawiasz się ciąży to zrób test albo beta hcg.