Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca biurowa i brak chętnych

Polecane posty

Gość gość

Mówią, że jest bezrobocie, albo pensje słabe.... Dałem ogłoszenie i zero chętnych. Praca biurowa za 3tys netto, albo nie ma bezrobocia albo bezrobotnym nie chce się pracować

Gość gość
gdzie i co trzeba robić?

Gość red hot pepper
a jakie masz wymagania? ja za te kwote chetnie sie nawet przeprowadze. bdb obsluga komputera i programow graficznych, doswiadczenie w pracy biurowej

Gość red hot pepper
Jesli to nie zart / dowcip / prowokacja i jest to w miare normalna, no moze troche kreatywna :) praca biurowa, dla takich pieniazkow wiele jestem w stanie poswiecic...

Gość gość
ile godzin tygodniowo, co to za praca

Gość gość
jakoś nie wierzę, że nie ma chętnych, coś kręcisz.

Gość gość
8 godzin dziennie 5 dni w tygodniu, potrzebne 2 letnie doświadczenie

Gość gość
naprawdę nie ma chętnych więc nie wierzę w to, ze jest bezrobocie i pracy brak

Gość gość
jakie województwo?

Gość gość
nastepna cecha Polaków - nie napiszą co sami potrafią, ale co można im zaoferować.. coraz częściej spotykane na rozmowach... społeczeństwo staje się roszczeniowe...

Gość red hot pepper
Jak widzisz, ja napisalam, ze jestem chetna i co potrafie. Tak wiec mysle, ze ten temat to prowokacja. . nastepna cecha Polaków - nie napiszą co sami potrafią, ale co można im zaoferować.. coraz częściej spotykane na rozmowach... społeczeństwo staje się roszczeniowe... . Pracownicy nie pracuja dla przyjemnosci, ale po to, by sie utrzymac. Obie strony powinny sobie wyjasnic, jakie maja oczekiwania i co do zaoferowania.

Gość gość
ok napisałaś.. ale ogólnie wiem z doświadczenia, że prawie każdy pracownik patrzy jak te 8 godzin odfajkować a iść do domu, mało który pracownik naprawdę pracuje.. zatrudniam i przyuczam ludzi już od lat, przestaje mi się chcieć

Gość red hot pepper
I znikl moj "pracodawca" :P Szkoda. Bo ja naprawde staram sie byc dobrym pracownikiem, staram sie dobrze pracowac, doksztalcac sie, przynosic zysk firmie. Pracuje tez nad tym, aby byc lepszym czlowiekiem, lepsza kolezanka itd. Szkoda, ze przypadkiem w Internecie nie trafia sie na takie oferty :P

Gość red hot pepper
Mi tez sie przestaje chciec. Wlasnie zwolnilam sie z pracy, gdzie pracowalam na kilku stanowiskach, dojazd zajmowal mi 5h dziennie, czesto pracowalam w domu, w weekendy, na wlasnym komputerze, sporo rzeczy zalatwilam pracodawcy po znajomosci, zapisalam sie do kolejnej szkoly, zeby byc bardziej przydatna... i... nie doczekalam sie nawet umowy, a pensja byla nizsza, niz uzgadnialismy na rozmowie kwalifikacyjnej. A do tego taki "jelen" ze mnie, ze nie umialam zostawic go w ciezkiej sytuacji i wciaz pomagam... na szczescie zdalnie.

Gość red hot pepper
Nigdy nie mialam pracodawcy, ktory by mnie docenil. Gdybym na takiego trafila, chybabym po rekach i nogach go calowala :) Nie jestem wybitna, ale na pewno bardziej kreatywna, niz wieksza czesc spoleczenstwa. "Troche" tez umiem. Tym niemniej jednak wciaz mysle, ze to prowokacja albo wymagania, o ktorych nie piszesz, sa nielatwe do spelnienia. W sumie smutny to dla mnie temat... praca w tym kraju.

Gość red hot pepper
Poza tym praca biurowa to temat rzeka :) moze to byc MLM jak sie okazuje :D moze informatyka ;)

Gość gość
jaka sciema, gdyby koles faktycznie kogos potrzebowal to by napisal skad jest i wkleil link do oferty

Gość red hot pepper
Tez tak mysle, gosciu. Mieszkam w Wielkopolsce, 4% bezrobocia (rzekomo) - normalna prace biurowa ludzie z pocalowaniem reki wzieliby za 2000 netto. Za 3000 netto z checia sie przeprowadze, pojde do kolejnej szkoly i bede dostepna pod telefonem...

Gość gość
zapraszam na portal rekrutacyjnarewolucja.pl, na pewno znajdą się chętni na Państwa ofertę, zaufajcie temu portalowi!