Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się naprawić związek po zdradzie?

Polecane posty

Gość gość

Jak sądzicie?

Gość gość
up

Gość gość
nie, bo każde spóźnienie z pracy, nieodebrany telefon, itd... będzie budził wątpliwości, na dłuższą metę życie w takim stresie nie ma sensu.

Gość gość
Da się naprawić - pod warunkiem, że zdradzacz/ zdradzaczka naprawdę żałuje.

Gość gość
ciało raz puszczone w ruch, będzie się już zawsze puszczać :)

Gość glika1234
Pytanie do panow! -ja pani:nie nalezy dawać szansy,sama popelnilam taki błąd,wrócił i co jest jeszcze gorzej-nigdy sie nie zapomni...... szkoda ze co niektórzy potrafią wszystko spieprzyc nawet małzenstwo 16 to letnie,,,,,,

Gość gość
a ja znam przykład ze zdrade mozna wybaczyć, facet zdradzał kobiete przez rok po czym sie wydało i były kłótnie awantury i w końcu wyprowadzka winowajcy. po kilku miesiącach wylądowali na kozetce u psychologa chodzili tam przez rok i suma sumarum wybaczyli sobie wszystko i zrozumieli siebie na nowo poznali i zaowocowało drugim dzieckiem. po dziś dzień sa szcześliwym małżeństwem

Gość gość
da się ale pod warunkiem że korfa nie będzie się czepiać :D

Gość gość
da radę... ja zostałam zdradzona. nie będę pisać jak się czułam i co przechodziłam ale teraz, po kilku latach wszystko wraca do normy. Wybaczylam ale nie zapomniałam jednak mąż się bardzo stara i starał i mogę stwierdzić że nawet jest lepiej niż przed zdradą, tak jakby do niego dużo dotarło i zrozumiał. tak więc to zależy dużo od samych osób i tego czy ktoś żałuje i mu zależy

Gość gość
i też kiedyś byłam zdania ze bym w życiu nie wyznaczyła. Ale samych siebie nie znamy więc nigdy nie mów nigdy... ciężko to wytłumaczyć...

Gość gość
No właśnie to mnie interesuje Maz niby wybaczyl o ile można to tak powiedzieć bo w środku nie wybaczyl i ma żal Mimo moich starań nie szanuje mnie To zły znak Nie rokuje to zbyt dobrze tym bardziej ze popija i związek nasz raczej nie ma przyszłości