Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja teściowa chyba jest nienormalna uważa że syn powinien juz sikac do nocnika

Polecane posty

Gość gość

a syn ma 6 miesięcy, nawet siedziec jeszcze nie umie. Kupiła mu dziś nocnik i kazała go sadzać....tłumacze jej i tłumacze jak krowie na rowie ale nic nie dociera. Masakra, skąd ta kobieta sie urwała? Nic dziwnego, ze męza praktycznie ojciec wychowywał sam

Gość gość
nie sadzaj bo to nie ma sensu i tak nei bedzie kontrolowal tesciowa jest jakas chora na glowe,powiedz jej to albo wysmiej nastepny mrazem :P

Gość gość
wysmiałam ją i tłumaczyłam jej, że przecież synek nawet siedzieć nie umie i czy ona oszalała uczyc takie maleństwo załatwiac się do nocnika, że ma jeszcze czas. Ale ona wie swoje!

Gość gość
co za tłumok! weź ją wykop, co za młot-baba!

Gość gość
mnie zaczeli sadzac jak mialam 6, niedlugo pozniej zaczelam kontrolowac i jeszcze jako bobas z nogami rogalikami chodzilam bez pampersa :) nie taka glupia ta tesciowa, ale jednak tesciowa :D niech spada

Gość gość
Bo kiedys chcieli szybko wyjsc z prania tetry i juz takie maluchy sie sadzalo na nocnik. Dlatego kiedys dzieci szybciej chodzily bez pieluch niz teraz. Teściowa chce dobrze tylko nie zauważyla że teraz sa pampersy i nie ma tyle zachodu z pieluchami

Gość gość
Moja tesciowa mowila mi ze moj mąż zaczal wolac na nocnik, i kontrolowac swoje potrzeby jak mial 9mcy, ale ja osobiscie uwazam ze sadzanie dziecka na nocnik w wieku 6mcy to sadyzm

Gość gość
ale ja mialam pampersa nie tetre i mnie posadzili na tron!

dziwna baba, w życiu poniżej roku dziecka bym nie wysadzała na nocnik i nie odpieluchowywala :/ od roku wzwyż jak najbardziej tak