Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myje wlosy codziennie

Polecane posty

Gość gość

Niby to niezdrowe ale co mam poradzic ze nie lubie gdy sa nawet odrobone nieswieze

Gość gość
No i co nam do tego ?

Gość maupkaa
a masz przetłuszczające się czy normalne?

Gość gość
Chyba przetluszczajace. Ogolnie chyba tylko ja to widze i czuje ze na drugi dzien sa nieswieze przy grzywce ale musze je myc. Ma ktos pomysl jak wplynac na swiezosc wlosow zeby chociaz te dwa dni mogly odpoczac?

Gość gość
Ja myje co 2 dzien,a jak na drugi sa juz odrobine nieswieze,to uzywam troche szamponu suchego,mozna ladnie ulozyc wlosy i ladnie pachnie.

Gość gość
ja myje włosy codziennie od 7 klasy podstawówki, jestem rocznik 84. baaaaaaardzo rzadko sie zdarza że umyje co drugi dzien. jakos zyje. a traktuje je jeszcze dodatkowo duszarka i prostownica. kup jakas dobra odzywke

Gość maupkaa
ja też myje co 2 dzień ale suchych szamponów nie lubię, wcale po nich włosy nie wyglądają na świeższe i zapach też jest zbyt intensywny słyszałam że dobre są płukanki z octu ale nie próbowałam jeszcze

Gość gość
Mam to samo, niby na drugi dzien wygladaja ok ale ja czuje, ze nie sa ok i musze umyc. A suchy szampon jeszcze bardziej je obciaza i jeszcze bardziej czuje ze sa nieswieze, bo nie mozna go tak do konca wyczesac

Gość gość
tez myje codziennie, co mnie powoli juz meczy..wstaje rano a wlosy sa strasznie odgniecione, szczegolnie z tylu glowy wyglada to jakbym byla miejscami lysa, wygladaja tez na przesuszone, tworza sie dredy czy tam koltuny. Probuje rozczesac, to sie pusza, z tylu jeszcze bardziej stoja doslownie "rozkrokiem" odkrywajac skore ! No to wskakuje pod prysznic i jazda, potem suszenie, ukladanie.. juz mnie to meczy

Gość gość
rozkrokiem mnie powalilo :D myje co2, 3 dzien, zalezy. mam krecone, wiec rozkrok im nie grozi:D przewaznie myje wieczorem, zeby naturalnie wyschly i nie szczotkuje, nie czesze wlasciwie to przeczesuje palcami a rano potrzepe jak to mowia lbemod gory w dol i spowrotem, lewo, prawi, cos tam palcem przyglaszcze i git :)

Gość gość
a najgorzej że mi wieczorem cuchnie głowa dosłownie cuchnie takim smrodkiem jak się wejdzie do kibla gdy ktoś wcześniej kupę walił

Gość gość
hehe mnie ten rozkrok rozwala codziennie ;) tez mam krecone, ale tak na wpol.. tzn pod spodem krecone piekne wloski, a te z wierzchu proste jak drut co sie przesuszaja..