Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefka 123

Wiersz lub piosenka na 40 tkę

Polecane posty

Gość stefka 123

Potrzebuję fajnego, śmiesznego tekstu w formie wiersza lub piosenki na 40 - te urodziny dla kobiety. W necie szukałam ale tam tylko oklepany Czterdzieści lat minęło...., albo Rynkowskiego "Dziś są moje urodziny". Potrzebuje czegoś nowego, ciekawego najlepiej w formie żartu. Proszę o pomoc.

Gość stefka 123
upup

Konkretnie na 40? Może coś uniwersalnego, np.: Wszystkiego najlepszego Radości szczęścia moc Słoneczka wesołego Snów pięknych co noc Śpiewając idź przez życie Rozkwitaj jak ten kwiat Przy dobrym apetycie Żyj w zdrowiu sto lat! Pieniądze szczęścia nie dają być może Lecz kufereczek stóweczek daj Boże Wakacji w Złotym Brzegu Podróży morskiej też Wszystkiego Najlepszego Wszystkiego czego chcesz! Ludzie nienawidzą się nawzajem Taki już niedobry Świat Dla mnie w restauracji czy w tramwaju Każdy człowiek jak ten brat Życzliwości w piersiach tyle masz Że aż ona kipi wprost Nawet kiedy w lustro spojrzę czasem Myślę sobie miły Gość Wszystkiego najlepszego Radości szczęścia moc Wszystkiego najlepszego Radości szczęścia moc Słoneczka wesołego Snów pięknych co noc Roboty nie za wiele Choćby przeleciał czas W tygodniu trzy niedziele To norma w sam raz Pieniądze szczęścia nie dają być może Lecz kufereczek stóweczek daj Boże Segmentu rodzinnego I czterech kółek też Wszystkiego Najlepszego Wszystkiego czego chcesz! Wszystkiego czego chcesz!

Gość stefka 123
Lady Vaga, fajne, ale to wiersz czy piosenka, jeśli piosenka to do jakiej melodii. Może jeszcze jakieś pomysły?

Gość gość
Ja znam - Autor : Roman Kursji Wykonanie : Roman Kurski Pole pole jak topole, takie życie ja pier***e Dziś 40, krótka kiecka, Sąsiad roman, się przynęca Co mam począć Co mam zrobić, Chyba d**yyyyyy dammmmmmmmmm! O LE

Gość stefka 123
Piękne:(

Gość stefka 123
dajcie coś jeszcze ludzie...