Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natula90

Pigułki przypadek beznadziejny

Polecane posty

Gość Natula90

Witam. Mam pytanko odnośnie pigułek antykoncepcyjnych otóż jakieś dwa miesiące temu pojawił się u mnie ból w podbrzuszu myślałam, że to może być lekki ból blizny po cc (rok temu miałam cesarkę) jednak po kilku dniach zaczęło mnie to niepokoić zwłaszcza, że ból się nasilał przy współżyciu. Pobiegłam do lekarza. Okazało się, że mam mięśniaka (nie dużego) plus zapalenie jajników, jajowodów i ogólnie całych narządów. Lekarz zapisał mi antybiotyki, czopki przeciwbólowe, przeciwzapalne i do tego pigułki anty... Nigdy wcześniej ich nie brałam, ale skoro lekarz stwierdził, że to pomoże w leczeniu zapalenia to je wykupiłam. Dodam, że z przyczyn zdrowotnych również nie mogę przybrać na wadzę, bo to zaważy na odnowieniu choroby i w tym momencie zastanawiam się czy w ogóle zacząć brać te tabletki??? Podobno po takich pigułkach się tyje i tego się obawiam. Czy są jakieś sposoby, by uniknąć przybrania na wadzę przy stosowaniu tych leków??? Dziewczyny prosze o pomoc!

Gość gość
Witaj tabletki same z siebie nie powoduja tycia tylko zwiekszaja apetyt i zatrzymuja wode w organizmie jesli bedzie uwazala na to co jesz to napewno nie przytyjesz...

Gość gość
"Witaj tabletki same z siebie nie powoduja tycia tylko zwiekszaja apetyt i zatrzymuja wode w organizmie "\ Taaa bo to wcale nie jedno i to samo. To tak jakby napisać ktoś na raka nie umiera bo ma raka tylko dlatego, ze mu serce przestało bić.