Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwal bo po 3 latach uczucie w nim sie wypalilo a ja obiecalam mu zaplacic

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze w czasie trwania zwiazku koniec pozyczki chwilowo nie pracuje 800zl tego jest- powiedzialam mu ze jestem slowna i zaplace ale cholera nie mam z czego, jak na ten czas! Naprawde cierpie ale w zyciu nikogo nie oklamalam i co mowilam obiecywalam zawsze robilam. Zranil cholernie. Mielismy byc razem oboje po 31 lat, co mam zrobic? Pozyczyc od kogos? Zaplacic to czy olac, dodam ze nic nie podpisywalam.

Gość gość
placic po tyle ile bedziesz mogla

Gość gość
Na ta chwile nie jestem w stanie. Mam wydatki, mam dziecko. Uczucia w nim sie wypalily bo powrocily do eks ktora nim gardzi i kaze nie krzywdzic mnie. Ja mam dosc tej sytuacji. Odpuszcze. Nie pracowal od 6 lat niech w koncu podejmie sie ... i niech bierze odpowiedzialnosc. Nie robie tego z zemsty, nie.

Gość ekspert do spraw związków
Nie licz, że Ci daruje, chciałyście równouprawnienia to nie będzie fory.

Gość gość
czekaj czekaj ty mu mailas cos zaplacic czy splacic pozyczke?

Gość gość
Ale co mu obiecałaś płacić wzięłaś za niego pożyczkę czy jak, pisz jaśniej trochę. Jak mu tylko coś obiecałaś, to sory batory, ale sytuacja się zmieniła jak odszedł. Nie masz i już.

Gość gość
Nic nie bralam na siebie, zadnego kredytu, nie bylam poreczycielem zadnym, nic nie podpisywalam. Poprostu nie pracowal teraz i powiedzialam ze ja mu pomoge, no ale po paru dniach zerwal twierdzac ze uczucie sie wypalilo, ze chce byc sam ze byla kocha. Nie zaplace fakt obiecalam ale nie.

Gość gość
Ale to on nie pracuje? Czy Ty? Jak on nie pracuje i chce od Ciebie pożyczyć no to sorry batory, niech eks go utrzymuje. Natomiast jeśli jesteś mu coś dłużna to spłać go koniecznie.

Gość gość
zadnej umowy z nim nie mialam, zostawil wykorzsystal, trudno nie zaplace niech w koncu do roboty pojdzie i sam sie wezmie za siebie

Gość gość
Ja pracuje w marketingu siedze. Szkoda mi go bo obiecalam ale sama mam teraz wydatki i musze oszczednie a on niech jakies pismo wysle prosbe moze mu podziela na mniejsze on widzi czubek tylko swojego nosa im wiecej dawalam tym wiecej chcial koniec juz

Gość gość
up

Gość gość
nic nie plac, nie badz frajerka :D

Gość gość
Nie wierzę w to co czytam :O 30letnia krowa chce spłacić kredyt za swojego roochacza, który na dodatek ją kopnął w doopsko bo mu się znudziła :O Jesteś tak głupia, że aż ręce opadają. Jeszcze bym zrozumiała gdybyś była jakąś 18letnią gówniarą ale ty głupia babo masz 30 lat (sic!), a rozumu we łbie NIC, zero, null, weź z rozbiegu p*****lnij się łbem w ścianę, może zmądrzejesz :D A na serio pogoń tego s*******a i nie płać żadnych pieniędzy, niech s*******a śmierdzący bydlak, niech sobie sam płaci ch*j kredyt :D Ty nie bądź taka uczciwa bo wyjdziesz na tym jak zabłocki na mydle. A czy ten k***s jest do ciebie uczciwy zostawiając cię jak zużytą szmatę gdy mu się znudzilas? myśl dziewczyno, bo zalamujesz mnie :D też mam 30 lat ale takiego c***a to bym pogonila i ani zlotowki by bydlak ode mnie nie dostak. a na przyszlosc: spieprzaj od bezrobotnych leni i nigdy nie pozyczaj kasy obecnemu facetowi, NIGDY