Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to może być

Polecane posty

Gość gość

od paru miesięcy mam coś na płatku ucha jest to dosyć dużo nawet można pow że wielkie , płatek jest z 6razy powiększony od drugiego jest z tylu tego płatka "cały płatek " takie żyły nie da się tego wycisnąć od razu ucho robi się ciepłe a to coś twarde co to może być? Dodam że jak to dotykam to wgl nie boli

Gość gość
nikt nie wie?

Gość gość
Opisy dokładniej jak to wygląda (wątpię aby to była "żyła"). To jest twarda grudka? Biała? Jest zaczerwieniona? Widać na środku "tego" jakiś punkcik (barwy czerwonej lub białej)?

Gość gość
na tym czymś są żyłki małe ale widoczne Zależy jak dotykam to coś tak z 3min to robi się czerwone i te żyłki są ale jak nie ruszam tego za bardzo to jest bardziej koloru białego ale żyłki na tym są ciągle takie jakby krwinki kiedyś pamiętam na początku wyleciało mi z tego coś białego i krew ale od paru miesięcy nie da się z tym nic zrobić nawet igła próbowałem

Gość gość
i właśnie wygląda to jak grudka jest to tylko za uchem ..płatkiem ucha.. Ale bardzo duża

Gość gość
i jak dotykam to czuje jakbym miał coś w środku dotykając ciągle robi się to coraz bardziej twardsze

Gość gość
To może wyglądać jak torbiel lub, powiększony węzeł chłonny. Nie widziałam Twojego ucha, ale jeżeli coś z płatka wyleciało ( to białe i krew), to zakrawa bardziej na torbiel. Idź do lekarza. Możliwe że dostaniesz antybiotyk aby uniknąć infekcjii. Nie zostawiaj "do wesela się zagoi". Idź do lekarza.

Gość gość
dziwni ludzie tu sa zrobiła sie kolesiowi narosl a on zamiast do lekarza na kafeterie sie udał tutaj tylko samozwanczy znachorzy sa

Gość gość
No wyleciało z tego ale to na początku ale od tamtej pory nic . Ale dzięki za odp :)