Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezabezpieczony stosunek po escapelle

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie. Otóż miałam miesiączkę 4-02 do 8-02, 9-02 odbyłam stosunek bez zabezpieczenia po którym zażyłam tabletkę escapelle po której dostałam krwawienie (trwało to 5 dni) okres planowo powinnam dostać 1-03 jednak nie dostałam.... kilka dni później odbyłam kolejny stosunek również bez zabezpieczenia i do tej pory nie dostałam okresu a jest 18-03. Robiłam już test ciążowy i wyszedł negatywnie. Nie wiem co mam robić. Nie wiem czy mogę być w ciąży czy po prostu aż tak bardzo spóźnia mi się okres..... RATUNKU!!!!!

Gość gość
R***aj się codziennie i bierz tabletki.

Gość gość
mialas wpadke, ok zdarza sie, ale zeby ta sytuacja nie nauczyla cie niczego? swoja droga te escapelle jest nafaszerowane olbrzymia dawka hormonow,ktore szkodza zdrowiu. zycze ci zebys w ciazy nie byla, bo do tego trzeba dojrzec tak jak do odpowiedzialnego wspolzycia!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie chciałam żebyście mnie oceniały, no ale dobra zrobiłyście to. Taka sytuacja zdarzyła mi się pierwszy raz. Wiem że te tabletki mają ogromną ilość hormonów dlatego też nie zażyłam drugiej. Ale nie oto chodzi. Po zażyciu escapelle czytałam ulotkę i wiem że okres może się spóźniać nawet ponad 7 dni więc kiedy go nie dostałam pomyślałam po prostu że mi się przestawił i odliczyłam kolejne dni do niby następnej miesiączki. Której niema. Nie wiem czemu tak pomyślałam. Ale nawet jeśli będę w ciąży to świat mi się nie zawali. I tak planowaliśmy dzidziusia (może nie tak szybko). Chciałam po prostu się dowiedzieć i tyle ale nie żeby mnie ktoś oceniał.

Gość kasiaa88
Kochana, każdemu się zdarza :) Dla pewności możesz zapytać jeszcze lekarza na stronie wpadka.pl