Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem lesbijkom ?

Polecane posty

Gość gość

Mam na imię Ola, mam 21 lat, nigdy nie miałam chłopaka, w liceum poznałam Kasię którą kocham jak siostrę ona mi też to powiedziała, lepiej dogaduje się z dziewczynami one są miłe wrażliwe czułe a chłopcy to jak kamienie zero uczuć. Z wyglądu wolę chłopaków ale z charakteru dziewczyny a liczy się charakter a nie wygląd, może spotkam wrażliwego chłopaka ale tacy zawsze są gejami to może mam zmienić pleć(wolę być chłopakiem niż dziewczyną), mam 174 cm wzrostu. Bóg jest dla mnie ważny dlatego przejdę do protestantyzmu ponieważ tam zmiana płci i związki homo nie są grzechem, być może w katolicyzmie zmiana płci też nie jest grzechem o ile się jej bardzo chce.

Gość gość
idź do dobrego psychologa pomoże Tobie, nawet sportowcy chodzą

Gość gość
Chyba mylisz kilka pojęć. Pomysł zmiany płci jest absurdalny. Kwestia seksualności nie jest żadnym problemem. Katolicyzm rzuć w cholerę, bo tu tkwi sedno problemu.

Gość gość
A co masz gosciu do katolicyzmu .Jesli ktos ma zdrowy kregoslup moralny to co za roznica czy bdz katolikiem / nie mylic z katolem / czy protestantem . ?

Gość gość
Słownik się przed tobą kłania ;) Czasami warto do niego zajrzeć.

Gość gość
Może jezdeś, może nie jezdeś.

Gość półtłusta
To, ze katolicy na ogół wpadają w konflikt miedzy seksualnością a zasadami wiary. A przecież wiara ma dodawać otuchy, a nie powodować rozterki.

Gość gość
Nibylas jeszcze brana przez faceta? Moze jak cie jakis dobrze przemagluje to wrocisz na normalny tok sexszenia sie.

Gość gość
To juz kolejny twoj topik o tym, ze wolisz byc chlopakiem niz dziewczyna. Po kiego tyle razy zawracasz gitare, daj sobie na wstrzymanie:P

Gość gość
Nie martw się będzie dobrze, idź do dobrego psychologa ona Tobie pomoże :-) Sama też musisz pomyśleć :-)

Gość gość
Nawet jeśli jesteś to jest to normalne ale pamiętaj o psychologu dobrym i o tym aby sama o tym wszystkim pomyśleć.

Gość gość
Jeśli bardzo chcesz to zmień płeć jeśli naprawdę twego chcesz to dobry pomysł.

Gość gość
do goscia nade mną co za glupia rada... zmienic plec... zmienic to sobie mozesz zegarek, ubranie, A NIE PLEC !!!!!