Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robicie z rocznym dzieckiem gdy przychodzi listonosz

Polecane posty

Gość gość

przychodzi listonosz, a ja siedze na kiblu:O przychodzi listonosz, a ja przebieram dziecko:O albo szukam kluczy(dziecko schowalo):O zanim zejde to juz go nie ma a jest awizo a tam papierek ze list do mnie. kolejka na poczcie o nie:O 3rządki schodów i dziecko. teraz mam kojec. ale gdy nie bede miala, to co? nie mam sily na niego.

Gość gość
sil na listonosza?

Gość gość
po prostu nie bede biegla z rocznym dzieckiem gdy jest zimno po 3 rzadkach schodów i tak k***a codzien.

Gość gość
To powies kartke dla listonosza na drzwiach- pukaj dwa razy:-)

Gość gość
tak.wkurza mnie to ze codzien jakies c****** o s t w o przynosi. i to nie do mnie ale do rodzenstwa papiery. jakies towarzystwa ubezpieczeniowe przysylaja foldery swojej g******ej dzialalnosci jezu.

Gość gość
Bierzesz dziecko pod pachę i schodzisz do listonosza. Kurde, kobiety, jak wy sobie w zyciu radzicie, skoro najprostsze rzeczy was przerastają?

Gość gość
dziecko pod pachy i z drugieg pietra zejsc. jak ty to widzisz, obiad bulgoce, pralka pierze ja odkurzam a nawet sram. i mam codzien od 9 do10 stac w oknie i byc przygotowana bo on idzie

Gość gość
nie rozumiem pytania jaki listonosz przychodzi? :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
Ja piernicze, ale wy denne tematy zakładacie na kafe... Ogarnijcie się. Ty autorko jakas dziumdzia jestes czy co, ze taki topik zapodajesz?

Gość gość
Naprawdę masz problem z otworzeniem drzwi listonoszowi? Ja p******ę. Ale idiotka :O

Gość gość
mój listonosz przychodzi do drzwi, dzwoni domofonem z 5 razy potem wchodzi na 3 piętro ja synka biorę na ręce i otwieramy drzwi razem

Gość gość
Ja swoje dziecko wkładam do pralki. A jak robię pranie to do lodówki :O A swoją droga- problem masz tylko z listonoszem czy innym ludziom tez nie 0otwierasz? A skoro awizo zostawia nie dla ciebie to po kiego grzyba sterczysz na poczcie?

Normalnie szlam otworzyć drzwi , co ma dziecko do tego? dziecku nic się nie stanie jeśli 30 sekund poczeka na mame , bez przesady

Gość gość
a pomyśl sobie, że jestem w pracy jak przychodzi listonosz, nie dość że muszę odebrać dziecko to jeszcze iść na pocztę

Gość gość
Po pierwsze to klucze połóż wyżej żeby nie mialo do niego dostępu. To nie najlepsza zabawka. A po drugie nie rozumiem problemu. Listonosz dzwoni wpuszczasz domofoneem i otwierasz drzwi a dziecko np moje stoi obok mnie i patrzy kto przyszedł i po co. Dzwine zwyczaje zeby do listonosza trzeba bylo schodzic na dół. Ja bym zglosila to przy okazji na poczcie bo on ma obowiazek wejsc na górę a nie ty masz schodzic.