Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaasia2101

Treningi z Mel B.

Polecane posty

Gość kaasia2101

Hej dziewczynki, kobietki i kochane panie :) wiosna już idzie i wzięłam się za ćwiczenia:) padło na Mel B. Rewelacja! Jestem osobą otyłą ważę 80 kg przy wzroście 165:( ale chcę to nareszcie zmienić! ćwiczę już tydzień w tamtym tygodniu pojedyncze ćwiczenia:) Od dziś zaczęłam wyzwanie 30 dni :) zaczynam od rozgrzewki- 5min, brzuch- 10 min, pośladki- 10 min, nogi- 10 min i rozciąganie - 5min ;) co 2 dzień chce dorzucić boczki z Tiffany :) nieraz nie dawałam rady, ale chwile odpoczęłam i leciałam dalej ;) grunt to mieć chęci i się starać :) może któraś też ćwiczy? :P jak to się mówi zawsze z kimś raźniej ;) zapraszam do współpracy :) pozdrawiam Kasia :)

Gość gość
Hej Kasiu, ważna jest też dieta. ogranicz pieczywo mkarony ziemniaki i nie jedz słodczy, jedz dużo durwcyh warzwy (nie pij sokow owocowych) NIC gazowanego !! i nie jedz po 18stej. zapisz się też na jakąś zumbę na przykłąd - ja chodzę i nie tyle chudnę (tzn chudne powolutku ale ja miałam tylko 6 kg do zrzucenia) ale ciało się ujędrnia i mam super kondycję a to ważne jak chcesz ćwiczyć.

Gość gość kasia
Ja od dziś zaczęłam z ewą chodakowską startuję z wagą 99 przy 176 cm ale po południu poszukałam w necie mel b i stwierdziłam że będe robić je na przemian albo w zależności na którą będę miała chęć bo obie jak dla mnie robią te same ćwiczenia tyle że są inaczej rozplanowane i w innym tempie ......no i zdrowe odżywianie łączone z MŻ

Gość gość kasia
za tydzień zdam relacje dotyczące wagi bo zmierzyć się zmierzyłam ale nie wiem czy dobrze

Gość gość
dziewczyny dopiszcie się do wątku "z Mel B do lata!" fajny jest piszę tam , im nas wiecej tym raźniej :) mam tam nick gośććććiówa :)