Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona27k

śluz przy tabletkach anty proszę o pomoc

Polecane posty

Gość zaniepokojona27k

Hej dziewczyny czy wy też macie tak przy tabletkach anty? Ją je biorę 2 miesiąc w tym miesiącu wogóle nie wystąpiło krwawienie ale wiem że tak się zdażyć Może i od wczoraj mam uczucie bardzo wilgotnej pochwy i taki jak by bezbarwny śluz ale minimalny. Tabletki brałam regularnie jedynie co to raz miałam robiona kroplówkę do o******cza i dozylna z powodu podejrzenia niedrozności jelit i przez 3 dni brałam aspiryne na bol głowy czy mogło to spowodować mniejsze dzialanie tabletek?

Gość Aniaazw
jak brałam tabletki nigdy nie miałam bezbarwnego, ciagnącego sie śluzu, nie wiem czy aspiryna lub kroplówki cokolwiek zmieniaja w działaniu tabletek

Gość zaniepokojona27k
a pierwszym opakowaniem takiego śluzu i uczucia mokrości nie miałam jak tym razem w sumie dwa dni temu zaczęłam drugie opakowanie ale trochę mnie to martwi na wizytę jestem zapisana na piątek ale nie wiem czy czasem nie przerywać tabletek bo jeśli mogła by być to ciaza to pewnie i mogło by dalsze branie zaszkodzić chodź z drugiej strony na ulotce pisze że jeśli nic nie zaburzlo ich wartości to brakiem jednego krwawienia nie ma co się przejmować dopiero przy drugim braku

Gość gość
Może zrób sobie bete prywatnie sluz to oznaka plodnosci a problem z jelitami mogło osłabic tabletki

Gość gość
ja bym odstawiła tabletki i jak najszybciej szła do lekarza nawet do szpitala na ginekologi jeśli swoją wizytę masz dopiero w piątek

Gość gość
Ją też bym odstawiła i poszła po pporade do lekarza dla sw spokoju

Gość gość
a w ulotce tabsów pewnie masz napisane żeby nie zwracać uwagi na śluz prz przyjmowaniu tabletek

Gość gość
właśnie czytałam Ja kilka razy na temat śluzu nic nie ma do tego dziwnie zaczyna boleć brzuch i często oddaje mocz

Gość gość
aspiryna na pewno nie osłabiła dzialania, ale nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zrobiłaś testu?

Gość gość
obawiam się że na test za wCzas stosunki były w tamtym tygodniu od momentu przerwy w tabletkach a tak to w drugim tygodniu brania tabletek

Gość gość
i tak jak pisałam wcześniej krwawienia z odstawienia rowniez nie było