Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina0022

ciąża..?

Polecane posty

Gość ewelina0022

od kilku dni mialam zaparcia,brzuch bolal,balonik sie zrobil,przeszlo..ciagle bym spała,gdzie zawsze bylam rannym ptaszkiem,dwa dni mnie bardzo mdlilo,dzis juz jest ok,ale senna jestem masakrycznie.ogolnie zle sie czuje.robilam test,negatywny.ale to w sumie moglo by byc za wczesnie byc pokazal dobry wynik.30.04 mam dostac okres-zobaczymy.,dodam ze z moim partnerem nie zabezpieczamy sie,ale zawsze przed ,,finalem"wychodzi ze mnie i dochodzi na zewnatrz..wiem,ze w wydzielinie tez sa plemniki-ale czy to prawdopodobne?prosze o odpowiedz;)

Gość gość
Ach, wychodzi przed finałem. Połowa społeczeństwa pochodzi z przed finału:) 30 kwietnia okres? Bardzo długi masz cykl. :) Te objawy, to nie są objawy ciążowe, tylko wirusowe. Ciążowe są dopiero w czwartym, piątym tygodniu. Uważasz, że jesteś dorosła na seks, to bądź na tyle dorosła, aby dowiedzieć się np u ginekologa, kiedy występują objawy ciąży i jakie to mogą być objawy. Są testy, które wykrywają ciąże już siedem dni po zapłodnieniu, ale zrobienie testu dwa tygodnie po to już jest większa pewność.