Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KAFETERIA UMIERA...już nigdy nie będzie tutaj tak jak kiedyś...to smutne

Polecane posty

Gość gość

Chyba tez to zauwazyliscie? Poza tym statystyki Megapanel Rok temu o tej porze Kafe miala prawie 30 mln odsłon, teraz tylko 23mln Czas spędzony na Kafe w 2013 srednio 15minut, w tym juz 9 minut, realnych uzytkownikow 200tys mniej Wizaz jest natomiast coraz popularniejszy To smutne, zaczelo sie wszystko w 2012 roku od psującego sie forum, posty znikaly, tematy pojawialy sie po kilku godzinach albo wcale, rok temu wiosną zmienili wygląd Kafe i mamy tego oto potwora :O Ludzie odchodzą, nikt z tym nic nie robi

Gość gość
musisz mieć nudne życie że się tym przejmujesz

Gość gość
Spędziłam na Kafeterii 7 lat wszystkie święta, sylwestry, trudne chwile Kafereria to moj drugi dom, ludzie tutaj byli dla mnie jak rodzina, a nawet lepsi niz rodzina :) szkoda, ze wiekszosc zniknela :(

Gość gość
ale w rodzine ludzie tez odchodza, pojawiaja sie nowi itd.

Gość gość
pojawil sie rondel i po kafe.pl

Gość gość
kafe tworzą ludzie nie grafika. jeśli będziemy tu wciąż zaglądać kafe nie zniknie z internetu:) ps. nie będę tęskniła za facetem23lata i jego fascynującymi inaczej postami o ilości godzin jakie spędza w pracy

Gość gość
A ja mam juz dosyc tego chamstwa tutaj, pewnego dnia czara sie przeleje i juz tu nie wroce. Mysle, ze wlasnie wiele osob tez tak robi lub zrobilo.

Gość gość
ludzie maja juz dosc chamstwa i prymitywizmu jaki panuje na tym forum, wola bardziej cywilizowane i kulturalne fora :p