Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bielany Ewa

Organizacja urodzin w Warszawie

Polecane posty

Gość Bielany Ewa

Jaki lokal proponujecie? Restaurację bądź hotel? I tak interesuje mnie jedynie sala, nie szukam noclegów, wszyscy praktycznie mieszkają w stolicy. Planuję organizację na sierpień.

Gość gość
Ciężka sprawa. Tutaj jest tego od groma. Może Zeppelin Cafe?

Gość gość
Na Bemowie???

Gość ZuZuZuZuuuuuuuuuu
Yes. Ściślej przy Kaliskiego 57 ;)

Gość KIDS PLANET
Zapraszamy do zorganizowaniu niezapominanych urodzin w Kids Planet ! Urodziny w placówce Kids Planet trwają 2 godziny zegarowe i są prowadzone przez 2 profesjonalnych animatorów. Impreza przebiega na podstawie scenariusza urodzinowego wybranego przez Jubilata. Bez względu na wybór oferta uwzględnia zawsze: słodki poczęstunek, stroje dla dzieci do przebierania się, malowanie buzi i włosów profesjonalnymi farbkami, wykonywanie zwierzątek z baloników oraz tatuaży zmywalnych. Do dyspozycji gości jest cała placówka (ponad 100 m.kw.) wyposażona w profesjonalny sprzęt audio-wideo: kule dyskotekową, rzutnik, oraz dekoracj******ony i przybory animacyjne. Rodzice, podczas imprezy, mogą miło spędzić czas w drugiej sali przy filiżance kawy (poczęstunek dla rodziców: kawa, herbata, ciastka) oraz obserwować swoje pociechy dzięki specjalnie w tym celu zamontowanym oknom, lub w przypadku młodszych dzieci mogą brać udział razem z nimi. Urodziny odbywają się w dni powszednie oraz w weekendy. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółową ofertą urodzin w Kids Planet na stronie internetowej www.kidsplanet.com.pl, lub www.kidsplanet.pl W razie pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numerem 608 77 4444 lub o wysłanie zapytania na adres e-mail info@kidsplanet.com.pl Gwarantujemy świetną zabawę zarówno dzieciom jak i rodzicom !

Gość gość
Zeppelin Cafe mijałem nie raz, nie dwa. Orientuje się ktokolwiek ile sala pomieści?

Gość gość
Jak tylko sala to zobacz na Imperię. W samym centrum Wawy a sala bardzo duża. Na ile osób ma być?

Gość gość
Zeppelin to dosyć popularna restauracja, z daleka od *****iwego miejsca. Myślę, że urodziny w tym miejscu to znakomity pomysł, jeśli chce się zaskoczyć gości.

Gość WielbicielkaSushi
A może ta hotelowa restauracja - http://www.hotelaramis.pl/ ? W zeszłym roku byłam tam na chrzcinach, jedzenie było naprawdę smaczne, sala jest ładnie urządzona, było naprawdę przyjemnie. Zdziwiłam się, bo hotel ma niby jedną gwiazdkę, ale w środku jest naprawdę ładnie.