Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika1211

Sex , a starania o dzidzie.

Polecane posty

Gość mika1211

Hejhka.. Czy sex co jeden dzien tzn. Jeden dzien jest jeden dzien nie ma.. Czy jest Mozliwosc zajscia w ciaze ? czy plemniki zdaza juz normalnie dorosnac ? zeby dotrzec do mety ? czy nie za bardzo ..? bo ostanio bylam u Lekarza i zabronil sexu codziennie Gdyz plemniki nie zdaza urosnac .Czy ktos tak mnial mimo to ?< w tym staram sie rok o dziecko a od 1,5 roku wspolzyje regularnie codziennie> .

Gość gość
plemnik dojrzewa 2,5 miesiąca

Gość gość
jak rok sie starasz i nic to radze zmienic ginekologa niech ci zrobie konkretne badania bo rok to juz moze o czyms swiadczyc

Gość gość
Współżyj ,a nie ****aj się

Gość gość
no niby tak to działa że lepiej co drugi dzień - ale jak to nie jakis reżim, n igdy nie wiadomo co korzystniej zadziała czy czas czy jakosc

Gość akacjon
Przy pierwszym dziecku staraliśmy się rok, kochaliśmy się różnie, jak nam się chciało. W trakcie starań zażywałam witaminy i kwas foliowy, po stosunku smarowałam się provag żelem, żeby czasem z podrażnienia jakiejś infekcji nie złapać. Przy drugim dziecku robiłam tak samo, niestety po roku się nie udało, poszliśmy na badania, okazało się że plemniki są w porządku, a ja nie jajeczkuję :( niestety przedwczesna menopauza. Sprawdź czy jajeczkujesz, zbadajcie spermę, jak nadal nic to sprawdź drożność jajowodów.

Gość gość
Mi gin doradził by współżyć głównie w dni płodne, najlepiej przed samą owulacją lub w jej trakcie. Kupiłam sobie więc mikroskop owulacyjny i tak też robiliśmy. W dni niepłodne kochaliśmy się rzadziej- kiedy mieliśmy ochotę.

Gość gość
jesteś taka głupia że lepiej nie miej dzieci