Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to już było

Polecane posty

Gość gość

od długiego czasu pragnę mieć dziecko, jednak mąż mówił że jesteśmy za młodzi. Wczoraj chyba go poniosło i skończył tam gdzie powinien :) Spojrzałam w kalendarzyk i okazło się, że był to dzień owulacji, czy możliwe że akurat tak trafiliśmy że się uda? :)

Gość gość
możliwe ale gwarancji nie ma. Poza tym kalendarzyk a faktyczne dni płodne do dwie różne sprawy.

Gość gość
"maz powiedzial ze jestesmy za mlodzi" - to na malzenstwo nie byliscie za mlodzi? :D :O

Gość gość
wiem wiem, tymbardziej że nie obserwuje organizmu tak jak powinnam, czyli nie szaleje ze śluzem i jajnikami :) Ale jakoś tak przypadkiem się okazało że to ten dzien.

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak "ten dzien" z kalendarza. Ten dzien jest wtedy gdy jest sluz plodny a owulacja moze wystapic dowolnie.

Gość gość
mamy 24 lata, chciał trochę pożyć :) Wiem, że chcemy mieć dziecko tylko on się martwi, faceci nie mają instynktu macierzynskiego który mówi "jakoś to będzie-jakie te ciuszki śliczne":)

Gość gość
jak Bóg pobłogosławi to będzie dzidzia

Gość gość
jak bedzie dzidzia to super a jak nie to ja bym poczekała moj mąż tez na początku nie byl za tym abysmy mieli dziecko. Potrzebował kilku lat aby dojrzec do tej decyzji - teraz oczekujemy bobaska i jest super to idealny czas bo wiem ze oboje tego bardzo chcemy. nie mozna na kims wywierać presji- moze on potrzebuje troche wiecej czasu

Gość gość
dlatego nie wywieram presji, nie naciskam nie licze :) On sam wczoraj podjął tą decyzje, az bylam w szoku...