Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostatnio nie da sie tutaj nic normalnego przeczytac

Polecane posty

Gość gość

Czy wy nie umiecie juz normlanie porozmawiac? Widze tylko same wyzwiska, czepialstwo, chamstwo. Naprawde wasze wlasne zycie jest takie nudne zeby tutaj obrazac innych? Aha i jeszcze ostatnio modne slowa, ktorymi juz wrecz rzygam... : "dziunia", "zlociutka", 'kochaniutka".. ja na wiejskim straganie takie dziu-bzdziu slownictwo. Kto w ogole w zyciu codziennym tak do was mowi???

Gość gość
nadmieniam że ja do swojej kupki mówię złociutka kochaniutka ale nie do ludzi!

Gość gość
Tak, dziunia, niunia, lalunia, ja p*****le... :D

Gość gość
I jeszcze "sort" :D Ta od sortu teraz w Szwajcarii mieszka. Mnie sie wydaje, ze tu siedzi jeden, gora dwa, trzy przyglupy, piszace po calym dniach i rozwalajace kazdy topik. Przeciez to niemozliwe, aby to jedno forum przyciagnelo tlum polglowkow :D

Gość gość
Boże teraz będziesz mnie obrażać tylko dlatego, ze mieszkam w Szwajcarii a nie w brudnej Anglii? Ludzie, do czego to doszło....

Gość tak sobie czytammmmm
Mieszkam w tej brudnej Anglii w Yorkshire. Wlasnie siedze w aucie i wracam z calodniowych spacerow po Yorkshire Dales. Slonce swiec*****ekne widoki, wodospady i nie widzialam ani jednego porzuconego papierka. Nie wiem po jakich slumach chodzicie ze widzicie fen brud bo ja nie uwazam ze Anglia jest brudna, powiedzialabym nawet ze czystsza od Polski. Biedne dzielnice sa wszedzie, nawet w Szwajcarii:D Mi zyje sie tu dobrze. Realizuje sie i powoli spelniam marzenia. A co do tego dzialu to kiedys mozna bylo tu normalnie porozmawiac, a teraz? no coz...