Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto tak jak ma już luz blus i dziciaczki juz spią? Co porabiacie.

Polecane posty

Gość gość

Ja wypoczywam po całym dniu :) posprzątane jest, maluchy 3l i 4 msc śpią a ja się trochę polenię a co mi tam.

Gość gość
Ja, dzieci 3 i 4 lata. Wcześnie wstają do przedszkols (5.30) więc od 19 kimają ;)

Lubie tą chwilę po całym dniu kiedy mogę sobie na spokojnie usiąść czy się spokojnie wykąpać. Kocham moje maluszki nad życie ale chwila odpoczynku po intensywnym dniu każdemu się należy

Gość gość
Moj zazwycza juz spi,ale dzis mamy maly poslizg i gotuje kasze i za pol godziny bedzie kimac;) tez uwielbiam ten moment choc synka kocham nad zycie:)

takie chwile są mega ważne!! od kilku dni, rozumiem dlaczego młode mamy tak szybko wracają do pracy. aktualnie mam kryzys,zwłąszcza, że mąż w rozjazdach, więc wszystko na mej głowie. syn wiek-5miesięcy. pierwsze dziecko. przekochany...ale jak to niemowlaczki, absorbujący :) właśnie osiadłam na kanapie...nieposprzątane-w sęsie niepoogarnięte-po kąpieli i butelki nie przygotowane...na rano nie przygotowane... nie chce mis się już dziś...aaaaa!!

Znam to, zwłaszcza że u mnie biega głośny i zywiołowy 3 latek i jak tu ma spać 4 miesięczne dziecko. Na szczęście już jakoś sobie to wszystko unormowałam a do tego młodszy ładnie w nocy sypia bo starszy to już wiadomo. Tyle teraz dyskusji o tym że mała różnica wieku to żle ale jakbym miała się decydować jeszcze raz to bym się zdecydowała na pewno.

Gość gość
Mój syn śpi a ja sobie leżę i klikam na telefonie :) posprzątałam w dzień. Już dziś nic nie robię.

Gość gość
fajnie macie, ja jeszcze z pol godzinki i tez klapne na tylku, mleczko sie studzi i mam nadzieje ze mlody bezprobemowo pojdzie spac :)

Gość gość
a ja nie wiem czy mój synek już śpi, bo jest dorosły. Też mam luzik, włąśnie idę do łóżka:p

Gość gość
a ja wlasnie poczytalam bajke usiadlam teraz weszlam na akfe i za chwileke wracam do pracy do 22giej popracuje a potem kapiel tv i spac :)

Gość gośc co ma dośc
Moje śpią. W zasadzie zasypiają. Ale leżą w łóżkach i są cicho więc tak jakby spały ;) A ja niestety muszę przygotować się do pracy :( Zdecydowanie chętniej wyciągnęłabym się jak długa na kanapie ;)

Gość gość
torebki spakowane na jutro do roboty? Fartuchy, ubrania robocze? Nie to dalej w*********ć!

Gość gość
robimy co ty durna autorko siadamy na durne forum kafeteria hehe

podziwiam tych wspaniałych ludzi, co to wchodzą na różne strony i właśnie w taki sposób umilają innym życie, podnosząc sobie nie wiem, co... samoocenę? :) pozdrawiam

Gość gość
tez klaplam, chwila odpoczynku :)