Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaparcia po bebilonie pepti 2

Polecane posty

Gość gość

witam. prosze o rade. synek ma prawie 7 miesiecy i skaze bialkowa. karmilam go piersia i bylam na diecie bezmlecznej ale musialam go nagle od piersi odstawic z powodu mojego pobytu w szpitalu. karmiony jest bebilonem pepti 2. niestety nie moglam go stopniowo przyzwyczaic do tego mleka mieszajac z moim i w efekcie ma zaparcia. nie chce pic wody, soczkow ani herbatek. jakie macie rady na zaparcia u niemowlaka? czy soczek przecierowy pomaga? chce mu troche wcisnac lyzeczka

Gość gość
wciskaj strzykawka ja mojemu tak wciskalam wode jak nie chcial pic

Gość gość
sprobuje z ta strzykawka

Gość gość
Moze gruszka williamsa ze sloiczka?

Gość gość
Prawie jak u mnie synek ma prawie 7 miesięcy musiałam przestać karmić z powodu choroby lekarz przypuszcza skazę białkową zmienił nam mleko na pepti2 ale po tym ma zaparcia i boli go brzuch CIĘŻKO JEST. Też mi nie chce pić daje mu z kubeczka z kubeczka PIJE! Coś tam mu się uleje ale z reguły dużo wypija.Tylko że to tak średnio pomaga na zaparcia.

Gość gość
mojego poki co brzuch nie boli ale wydala takie male twarde bobki wielkosci orzecha laskowego. wczesniej robil normalne spore kupy. moze sie to unormuje jak minie ten szok dla jelit po zmianie mleka