Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

copico

Ginekolog Sosnowiec Śląsk

Polecane posty

Kogo możecie polecić z Sosnowca? Gdzie przyjmują, prywatnie czy w ramach NFZ?

Gość gość
Ja ci mogę polecieć doktora z Sosnowca Piotra Dobrosza przyjmuje na Grota Roweckiego prywatnie cena 110 zł wizyta, polecam bardzo kompetentny i miły lekarz, pracuje w szpitalu na Zegadlowicza tam też pracuje

Gość polecam ci
dr jędrzejeko -prywatnie 150zł wizyta z usg wpisz sobie w znany lekarz i poczytaj opinie -wszystko bedzie jasne. Prowadził mnie przed ciążą w ciąży wysokiego ryzyka i teraz też na kontrole tylko do niego

Super! dziękuje za odpowiedzi :) konkretnie i na temat :)

Gość gość
polecam dr Jackiewicza, przyjmuje prywatrnie, cena z USG ok. 120 zł, wizyta z badaniami prenatalnymi 180 zł (w cenie nagranie z USG na płycie). Ja co prawda ciążę prowadziłam w Będzinie i tam też rodzilam (polecam, słyszałam same pozytywne opinie i sama mam dobre zdanie o opiece, może jedynie przydałby się remont łazienek. W sosnowcu za to piękne łazienki ale zwlekają z cc do ostatniej chwili), a u dr. Jackiewicza robiłam badania prenatalne.

Gość Bozki
Ja dojeżdżam do Gliwic do Serafin Clinic, jestem ich pacjentka od pół roku i bardzo sobie chwale

Gość gość
Tez chodzę do Serafin Clinic, wizyta kosztuje 150-100 zł, leczę się u dr Serafina

Gość Marinaaa888
Ja mogę polecić Ci mojego sprawdzonego ginekologa z Częstochowy dr. Strzelczak http://strzelczak.com.pl/badanie-usg/ świetny i kompetentny lekarz. Chodzę do niego od dawna, prowadził moją ciążę i jestem bardzo zadowolona.