Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacofanaaaa

chce kupić dziecku biegowy rowerek ale

Polecane posty

Gość zacofanaaaa

ale mąż ma swoje ale. Teściowa z męża sisitorą chcą kupić używany 4 kołowiec. Na początku też tak chciałam ale mnie przekonałyście :) i dużo o nich czytałam i stwierdziłam że biegowy jest lepszy ale nie mogę przekonać męża :( żeby kosztował z przesyłką na all tak do 150 zł to ok ale jak patrzyłam to za 200 zl bardzo nie kupię :( chyba że 10 calowy ale córka w lipcu skończy 3 lata więc czy on nie będzie za mały ? a mozę od was kupię używany ? :) :) :)

Gość bkt
ja kupiłam używany za 5 dyszek, drewniany:) syn ma 3 lata i śmiga jak szalony:)

Gość zaciekawionaaaaa
właśnie, chciałabym kupić uzywany tak do 100 zł ale szukam w mojej okolicy i guzik

Gość gość
Moja córeczka też w lipcu kończy 3 latka i na urodziny kupujemy jej z mężem rowerek, ale czterokołowy i raczej 14 calowy, jest wysoka i bardzo chce taki rowerek. Biegowy jakoś nigdy mi nie podchodził. Ale co człowiek to gust;)

Gość gość
te jeździki biegowe są okropne, to może być ale dla max 2letnich dzieci! Dla 3letnich to już siara, nie przesadzajcie.

Gość bkt
jaka siara:P dla mnie akurat liczy się radocha dziecka a nie siara:P

Gość gość
ja kupilam za 135zl z przesylka metalowy, z hamulcem, pompowane kola. Maz tez nie jest przekonany, no ale np za rok chocbym za 50zl sprzedala to wielkiej straty nie bedzie, wtedy kupimy 'normalny' rower. Syn ma teraz 2,5roku. Na razie sie dopiero uczy na czym to polega :D