Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciapek 007

No i znów potworki z przeszłości wypadły blado przy Skrzacie

Polecane posty

Gość Ciapek 007

;)

Gość gość
Ola i Inez i inne ;) ? wiemy wiemy ;)

Gość Ciapek 007
doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta :D do wiadomości

Gość gość
skrzat jest p******* mysli ze jest najpiękniejsza a to pokurcz

Gość Buka zła
przeszłość to przeszłość ,straszydła do bajek ;)

Gość Buka zła
"doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta smiech.gif do wiadomości" Ten marny flet którego szczytem wyobraźni jest podszywanie się po nicki znów dał pisk :D

Gość gość
bądźcie ludzie milsi dla siebie .:)

Gość gość
Dzisiaj miałem ciekawą przygodę ,niebawem opiszę jak pan pomidoree znów się uaktywnił w realu .:)

Gość gość
co znowu chłopino nasłali na Ciebie" anonimowych krzykaczy " ? :D

Gość gość
ięcia] gość Ola i Inez i inne oczko.gif ? wiemy wiemy oczko.gif 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Ciapek 007 doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta smiech.gif do wiadomości 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość skrzat jest p******* mysli ze jest najpiękniejsza a to pokurcz 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Buka zła przeszłość to przeszłość ,straszydła do bajek oczko.gif 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Buka zła "doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta smiech.gif do wiadomości" Ten marny flet którego szczytem wyobraźni jest podszywanie się po nicki znów dał pisk smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość bądźcie ludzie milsi dla siebie .usmiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dzisiaj miałem ciekawą przygodę ,niebawem opiszę jak pan pomidoree znów się uaktywnił w realu .usmiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość co znowu chłopino nasłali na Ciebie" anonimowych krzykaczy " ? smiech.gif

Gość gość
coś jakby w ten deseń ;) niestety ludzie którzy w ogóle mnie nie interesują ,interesują się mną jak się zdaje ;)

Gość gość
cmoknij sie w tyłek :D

Gość gość
gość ięcia] gość Ola i Inez i inne oczko.gif ? wiemy wiemy oczko.gif 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Ciapek 007 doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta smiech.gif do wiadomości 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość skrzat jest p******* mysli ze jest najpiękniejsza a to pokurcz 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Buka zła przeszłość to przeszłość ,straszydła do bajek oczko.gif 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Buka zła "doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta smiech.gif do wiadomości" Ten marny flet którego szczytem wyobraźni jest podszywanie się po nicki znów dał pisk smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość bądźcie ludzie milsi dla siebie .usmiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dzisiaj miałem ciekawą przygodę ,niebawem opiszę jak pan pomidoree znów się uaktywnił w realu .usmiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość co znowu chłopino nasłali na Ciebie" anonimowych krzykaczy " ? smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość coś jakby w ten deseń oczko.gif niestety ludzie którzy w ogóle mnie nie interesują ,interesują się mną jak się zdaje oczko.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość cmoknij sie w tyłek smiech.gif

Gość gość
myślałem że trudno być bardziej żenującym dupkiem od zasrańców w rodzaju "Share khan" który się odgrażał na forum ;) ale można wierzcie mi ;)

Gość Pan w potrzebie
to żałosne. W czym ci to spamowanie każdego tematu pomoże, matołku? :D

Gość gość
c***jku myślisz że jak użyjesz zwrotów z podsłuchanych rozmów telefonicznych to będziesz kimś innym niż marnym c***jkiem ? :D

Gość Pan w potrzebie
mnie już nie podsłuchują :D Buahaha :)

Gość gość
"pan pomidoree" żałosna gnida :D co jeszcze c***jku podsłuchałeś ?:)

Gość gość
gość gość ięcia] gość Ola i Inez i inne oczko.gif ? wiemy wiemy oczko.gif 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Ciapek 007 doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta smiech.gif do wiadomości 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość skrzat jest p******* mysli ze jest najpiękniejsza a to pokurcz 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Buka zła przeszłość to przeszłość ,straszydła do bajek oczko.gif 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Buka zła "doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta smiech.gif do wiadomości" Ten marny flet którego szczytem wyobraźni jest podszywanie się po nicki znów dał pisk smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość bądźcie ludzie milsi dla siebie .usmiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dzisiaj miałem ciekawą przygodę ,niebawem opiszę jak pan pomidoree znów się uaktywnił w realu .usmiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość co znowu chłopino nasłali na Ciebie" anonimowych krzykaczy " ? smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość coś jakby w ten deseń oczko.gif niestety ludzie którzy w ogóle mnie nie interesują ,interesują się mną jak się zdaje oczko.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość cmoknij sie w tyłek smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość myślałem że trudno być bardziej żenującym dupkiem od zasrańców w rodzaju "Share khan" który się odgrażał na forum oczko.gif ale można wierzcie mi oczko.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] Pan w potrzebie to żałosne. W czym ci to spamowanie każdego tematu pomoże, matołku? smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość c***jku myślisz że jak użyjesz zwrotów z podsłuchanych rozmów telefonicznych to będziesz kimś innym niż marnym c***jkiem ? smiech.gif oczyszczajmy idiotów

Gość gość
przecież ten facet to załosna k***a i nawet jeśli kogoś podsłuchuje po co dawać k****e satysfakcje ? :)

Gość Pan w potrzebie
to zapewne prawik, lupka przy oku, słuchawka przy uchu, postawiony kołnierzyk. Buahaha :D

Gość gość
pewnie tak :)

Gość gość
sli ze jest najpiękniejsza a to pokurcz 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Buka zła przeszłość to przeszłość ,straszydła do bajek oczko.gif 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Buka zła "doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta smiech.gif do wiadomości" Ten marny flet którego szczytem wyobraźni jest podszywanie się po nicki znów dał pisk smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość bądźcie ludzie milsi dla siebie .usmiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dzisiaj miałem ciekawą przygodę ,niebawem opiszę jak pan pomidoree znów się uaktywnił w realu .usmiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość co znowu chłopino nasłali na Ciebie" anonimowych krzykaczy " ? smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość coś jakby w ten deseń oczko.gif niestety ludzie którzy w ogóle mnie nie interesują ,interesują się mną jak się zdaje oczko.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość cmoknij sie w tyłek smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość myślałem że trudno być bardziej żenującym dupkiem od zasrańców w rodzaju "Share khan" który się odgrażał na forum oczko.gif ale można wierzcie mi oczko.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] Pan w potrzebie to żałosne. W czym ci to spamowanie każdego tematu pomoże, matołku? smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość c***jku myślisz że jak użyjesz zwrotów z podsłuchanych rozmów telefonicznych to będziesz kimś innym niż marnym c***jkiem ? smiech.gif oczyszczajmy idiotów

Gość gość
ia] gość Ola i Inez i inne oczko.gif ? wiemy wiemy oczko.gif 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Ciapek 007 doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta smiech.gif do wiadomości 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość skrzat jest p******* mysli ze jest najpiękniejsza a to pokurcz 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Buka zła przeszłość to przeszłość ,straszydła do bajek oczko.gif 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Buka zła "doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta smiech.gif do wiadomości" Ten marny flet którego szczytem wyobraźni jest podszywanie się po nicki znów dał pisk smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość bądźcie ludzie milsi dla siebie .usmiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dzisiaj miałem ciekawą przygodę ,niebawem opiszę jak pan pomidoree znów się uaktywnił w realu .usmiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość co znowu chłopino nasłali na Ciebie" anonimowych krzykaczy " ? smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość ięcia]

Gość gość
03.14 [zgłoś do usunięcia] Ciapek 007 oczko.gif 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ola i Inez i inne oczko.gif ? wiemy wiemy oczko.gif 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Ciapek 007 doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta smiech.gif do wiadomości 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość skrzat jest p******* mysli ze jest najpiękniejsza a to pokurcz 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Buka zła przeszłość to przeszłość ,straszydła do bajek oczko.gif 19.03.14 [zgłoś do usunięcia] Buka zła "doszukuje sie tu kogoś, tudziez i ówdzie ona zajęta smiech.gif do wiadomości" Ten marny flet którego szczytem wyobraźni jest podszywanie się po nicki znów dał pisk smiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość bądźcie ludzie milsi dla siebie .usmiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dzisiaj miałem ciekawą przygodę ,niebawem opiszę jak pan pomidoree znów się uaktywnił w realu .usmiech.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość

Gość gość
wysraj sie