Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerze przejęty

Kobieca ewolucja poszła w złym kierunku

Polecane posty

Gość gość
ale to jakaś nagroda że facet szanowałby mnie bo bym go nie skreśliła? coś ci się chyba pomyliło- my nie musimy prosić się o szacunek, dla ciebie to nagroda a dla nas standard...masz nasrane w głowie

Gość gość
A z resztą co tu gadać, wystarczy poczytać inne tematy na forum i zobaczyć ile jest samotnych matek :) Najpierw dają d**y takiemu podrywaczowi, a potem zostają same, bo on sobie znajduje kolejną naiwną :)

Gość gość
autorze, dociera do ciebie ze są normalni, którzy normalnie umieja sie odezwać i nie robią swinstw? bo w twoim przekonaniu są tylko: wrażliwi nieudacznicy, którzy przy ciąglym chwaleniu otworzyliby sie i oswoili z dziewczyna a w nagrode dostałyby szacunek (wtf?!), albo tępi podrywacze którzy robia szmaty z dziewczyn...a tak nie jest, a ty wmawiasz sobie taki obraz świata żeby usprawiedliwić swoją nieudolność.

Gość morda jawnie zakazana prawnie
nagroda, jaśnie pani? z takim podejściem będziesz jeszcze płakać w życiu. szybko przestaniesz być nagrodą dla podrywacza znajdzie sobie inną zabawkę

Gość gość
morda- czytaj uważnie. napisałam że wg autora on nagrodzi dziewczynę szacunkiem, jeśli sama się do niego odezwie, a ja powiedziałam, że szacunek to oczywistość, a nie jakaś nagroda za wybrane zachowanie

są normalni ale oni nie podrywają kobiet i nie flirtują tylko upatrują jedną i próbują ją poderwać, ale że nie mają doświadczenia to marnie im to idzie. co wolicie marny podryw czy podrywacza przy którym miękną wam kolana?

Gość gość
no właśnie kobiety wolą takich normalnych, czyli zwyczajnie jak się odezwą, wiadomo ze jest trema i to nie dyskwalifikuje takiego, bo widać ze mu zależy, ale facet który nawet nie zagada bo się boi,,,no, to już dupa nie facet

Gość gość
Ale powiedz mi dlaczego to facet ma jako pierwszy zagadywać?! Bo co, urazi to Waszą dumę księżniczki?

szacunek za nic? no tak, jak się wierzy w takie rzeczy to można i uwierzyć że podrywacz poderwie i jeszcze będzie wierny. :)

im bardziej facet boi się kobiet tym wierniejszy wam będzie! czy to nie jest oczywiste? a jak się przełamie przy jednej to będzie ją szanował i kocha, oczywiście jak już wcześniej mu się spodoba. tak że jeśli widzicie że ktoś się realizuje w każdej dziedzinie a jest nieśmiały przy kobietach i na dodatek widzicie że mu się podobacie to macie przed sobą nieoszlifowany diamencik :)

Gość gość
morda, szacunek należy się każdemu człowiekowi, to że o tym nie wiem, bardzo wyraznie cie definiuje i nie dziwię się ze zadna cie nie chce

Gość gość
miałam taki nieoszlifowany diamencik- rozumialam wiele, oswoilam go, przyzwyczail sie do mnie, ja go dopingowalam we wszystkim, robilam wszystko zeby urosla jego wartosc siebie i...tak poczul sie super, ze zdradzil...takie z was diamenciki, zakompleksione buraki i tyle

e, mylisz neutralne a nawet miłe podejście z szacunkiem.

Gość gość
bo dla laski najlepiej żeby ją przy pierwszej okazji złapać za d**ę cycki i od razu zerżnąć jak dziwkę, one to lubią

no to wybrałaś buraka wśród nieśmiałych. to dopiero jest osiągnięcie tak wyszukać wśród uczciwych osób! a wcześniej pewnie miałaś samych porąbanych facetów?

Gość gość
nie, właśnie ze nie, miałam tylko jednego chlopaka, a ten mój diamencik zdradzil po 2 latach wpajania mu, ze da sobie rade ze wszystkim, ze jest swietny, ze ma uwierzyc w siebie...szkoda gadac. A Tobie zycze zebys spotkal normalną dziewczynę i sam uwierzyl w siebie, nie licząc na pomoc innych- w koncu jestes czlowiekiem i jak ktos napisal- nalezy ci sie szacunek od poczatku

wybrałaś diamencik ze skazą.. :classic_cool:

Gość gość
Kolejny zakompleksiony facet, który nie kuma, że i on poleciałby za pewną siebie i świadomą siebie kobietą niż za sierotką marysią.. oj, oj

Gość gość
ty tez taki bedziesz jak juz zorientujesz sie ze nie ma sie czego bac a na horyzoncie pojawi sie ktos kto bardziej sie spodoba..wtedy te twoj***ajki o uczciwosci i wiernosci schowasz do kieszeni i wyciagniesz nową- nie bedziesz z kims kogo przestales kochac bla bla bla, takze...wez sie w garsc i nie wmawiaj takich bzdur nam

oj jak już nie wierzysz w miłość. :classic_cool: co ja poradzę na twoje złe wybory pewne siebie kobiety nie podrywają mężczyzn tylko dają się poderwać podrywaczom! to tylko wy normalne i sierotki marysie macie szansę, o ile jesteście atrakcyjne, zostać poderwane przez takiego. tylko że to dla was zły wybór

Gość gość
takie chodzace kompleksy jak wy to wlasnie zle wybory, tylko pewni siebie faceci sa cos warci

są warci tyle przez ile będą was zabawiać by się wami pobawić