Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrałam życie.

Polecane posty

Gość Lilliana
k***a k***a k***a nie wierzę.... jak można być takim śmieciem. hasła? że co? jak można żądać czyjegoś hasła? masz w ogóle kogoś bliskiego, przyjaciółkę? potrzebujesz wsparcia, jeśli zdecydujesz się odejść.

Gość gość
Wlacz kamerke w telefonie, nagrania sa uznawane w sadzie juz od kilku lat, za kazdym razem kiedy bokser podniesie na ciebie lapy dzwon na policje, nie pokazuj , ze sie tej meskiej szmaty boisz, bo prawdziwy mezczyzna szanuje kobiety a to jest zero w meskim opakowaniu....jesli cie wyrzuci z domu to idz na policje ze wyrzuca matke malego dziecka....nagrywaj tesciowa rowniez...to jest maltretowanie fizyczne i psychizne....czyli patologia przez wielkie P!!! Terror psychiczny tylko sie poglebi jesli na to pozwolisz! I nie wstydz sie do cholery, za co ty sie wstydzisz ? Za tych ulomow???? Masz tylko jedno zycie, nie oddawaj go bandzie psycholi! Pozbawisz go praw rodzicielskich jesli bedziesz zglaszala przestepstwa i mozesz wtedy zabrac dziecko i wyjechac! Jestes mloda, piekna i silna tylko pozwolilas karakanom wprowadzic sie w kompleksy. A bokser skoro jest ok dla dziecka moze miec kontakt z mala za twoim pozwoleniem w przyszlosci! Trzymj sie dla siebie i dla malej:)

Gość bkt
eski trzymaj, nie usuwaj bo to dowód....

Gość gość
Wlacz kamerke w telefonie, nagrania sa uznawane w sadzie juz od kilku lat, za kazdym razem kiedy bokser podniesie na ciebie lapy dzwon na policje, nie pokazuj , ze sie tej meskiej szmaty boisz, bo prawdziwy mezczyzna szanuje kobiety a to jest zero w meskim opakowaniu....jesli cie wyrzuci z domu to idz na policje ze wyrzuca matke malego dziecka....nagrywaj tesciowa rowniez...to jest maltretowanie fizyczne i psychizne....czyli patologia przez wielkie P!!! Terror psychiczny tylko sie poglebi jesli na to pozwolisz! I nie wstydz sie do cholery, za co ty sie wstydzisz ? Za tych ulomow???? Masz tylko jedno zycie, nie oddawaj go bandzie psycholi! Pozbawisz go praw rodzicielskich jesli bedziesz zglaszala przestepstwa i mozesz wtedy zabrac dziecko i wyjechac! Jestes mloda, piekna i silna tylko pozwolilas karakanom wprowadzic sie w kompleksy. A bokser skoro jest ok dla dziecka moze miec kontakt z mala za twoim pozwoleniem w przyszlosci! Trzymj sie dla siebie i dla malej:)

Gość gość
On przegląda mój telefon i gdy zarządzał hasła myślałam, że palne sobie w łeb. Zwłaszcza, że tylko tyle prywatności mi zostało. Nie mam żadnych przyjaciół. Mam babcię i ojca w tym samym mieście. Ojca o pomoc nie poproszę, zostaj***abcia.

Gość gość
może to nie na temat... ale gdzie była Twoja matka, gdy ojciec tak Cię traktował? :( i gdy wychodziłaś za mąż...?

Gość gość
Dziękuję Wam za słowa wsparcia. Jutro jak pójdzie do pracy pojadę z córką do babci.Nie rozumiem dlaczego tak trudno odejsc od niego :/.

Gość gość
To byl blad mojej mamy. Ona pracuje za granicą. Wiedziała o tym co się dzieje, ale nigdy mi nie pomogła. Sama dopiero co rozwiodła sie z ojcem, wcześniej dawała sie mu traktowac jak ja mężowi. Byla szczesliwa gdy wychodziłam za,mąż bo myślała, ze G to porzadny facet. A ja bardzo długo nikomu nie mówiłam co się dzieje, bo się wstydzilam.

Gość gość
bo tak to już w życiu jest, nieważne o co by chodziło - łatwiej popełnia się błędy, niż wychodzi na prostą :) ale jak się chce to można wszystko!! :)

Gość gość
ile masz lat autorko?

Gość gość
22

Gość Lilliana
swoją drogą BKT ty hipokrytko. w innym temacie piszesz że jesteś gorliwą katoliczką. uważasz że kobiety stosujące antykoncepcje grzeszą. a tu radzisz kobiecie po ślubie kościelnym wnieść o rozwód i odejść od męża, mimo że to grzech - wg. księży nad małżeństwem trzeba pracować z nadzieją i pokorą. bez orzeczenia o nieważności ślubu kościelnego taka osoba teoretycznie już nie może nigdy więcej być w katolickim związku - według WAS tak jest. a pisałaś że wiara nie jest wybiórcza i boga trzeba przyjąć całego łącznie ze wszystkimi jego zasadami, i wpuścić do każdej sfery życia bez wyjątku. Aha.

Gość bkt
ja też nie wiem czemu ciężko odejść od drani:/ ale przełam się, a myślisz że będzie bardzo się rzucał jak się wyprowadzisz z małą???

Gość gość
Mow o tym zawsze i wszedzie! A gdyby HB mieli pretensje powiedz, ze o patologii zglaszac bedziesz zawsze. Kup ukryta kamerke na allegro z pamiecia, zebys mogla przerzuccac nagrania do komputera, odwiedz kolezanki, powiedz dlaczego sie od nich usunelas, ze ze strachu przed tym schizolem, on ma chorobe psychiczna, schizofrnia i zespol Otello, dlatego kontroluje twoje zycie, kompa, komorke, kopnij tego czubka w d**e! Wszystko wygrasz w sadzie jesli wczesniej zbierzesz mocne dowody, nie musisz brac pryw.prawnikow, sprawe po kilku zgloszeniach ma obowiazek zlozyc policja dla ciebie i dla dobra dziecka.A jezeli cos sie zlego kiedys wydarzy i on zacznie szarpac dziecko a ty na to pozwolisz to moze wam obojgu panstwo odebrac dziecko...uwazaj uwazaj i bierz odpowiedzialnosc i dzialaj w imie swoje i dziecka

Gość Lilliana
bkt już przestań namawiać ją do ciężkiego grzechu. należy tu polecić modlitwę. słyszałam że czyni cuda, tylko trzeba się oddać bogu w całości i z ufnością. wpuścić boga do związku. Przepraszam autorko za te wtręty ale zszokowała mnie hipokryzja tej pani, bo znam próbki jej twórczości z innych wątków. katoliczka... wiele to wyjaśnia.

Gość gość
Mow o tym zawsze i wszedzie! A gdyby HB mieli pretensje powiedz, ze o patologii zglaszac bedziesz zawsze. Kup ukryta kamerke na allegro z pamiecia, zebys mogla przerzuccac nagrania do komputera, odwiedz kolezanki, powiedz dlaczego sie od nich usunelas, ze ze strachu przed tym schizolem, on ma chorobe psychiczna, schizofrnia i zespol Otello, dlatego kontroluje twoje zycie, kompa, komorke, kopnij tego czubka w d**e! Wszystko wygrasz w sadzie jesli wczesniej zbierzesz mocne dowody, nie musisz brac pryw.prawnikow, sprawe po kilku zgloszeniach ma obowiazek zlozyc policja dla ciebie i dla dobra dziecka.A jezeli cos sie zlego kiedys wydarzy i on zacznie szarpac dziecko a ty na to pozwolisz to moze wam obojgu panstwo odebrac dziecko...uwazaj uwazaj i bierz odpowiedzialnosc i dzialaj w imie swoje i dziecka

Gość gość
Najpierw będzie próbował za wszelką cenę mnie przeprosić zebym wróciła. Będą kwiaty i obietnice, że się zmieni. Juz dwa razy to przerabiałam.

Gość bkt
nie jestem gorliwą katoliczką:) wierzę w Boga a nie kościół:) Bóg dał nam rozum żebyśmy z niego korzystali:) a grzechem jest narażanie dziecka na krzywdy tak samo jak grzechem jest narażanie swojego zycia i zdrowia a ona zostając z nim naraża życie i zdrowie swoje i swojego dziecka... kościół to nie wyrocznia, to ludzie którzy moga się mylić, a katolik powinien iść droga którą Bóg wyznaczył a nie ksiądz:) a ja jestem dopiero nawracajaca się więc w wielu rzeczach się gubię:P i sama używam gumek bo dla mnie większym grzechem jest klepanie dzieci nie mając odpowiednich warunków niż zabezpieczanie się... a poza tym w PŚ jest napisane co jest grzechem jeśli chodzi o zabezpieczanie się:P ale to poza tematem:P

Gość Lilliana
aha, tłumacz się hipokrytko. Got you! a gdzie wasza wiara w cudowną moc obserwacji i kalendarzyka? gdzie zapraszanie boga do związku? bo sama do łóżka go zapraszasz przecież. bóg podobno pozwala wam nie zajść w ciążę o wow! to co to dla niego sprawić by jakiś d**ek przestał się znęcać? małżeństwo jest poza tym nierozerwalne i święte - sama tak pisałaś. ale z ciebie kłamczyni i oportunistka, boga używasz jako wymówki by odmawiać mężowi częstego seksu, a gdzie indziej o nim nie wspominasz np. tu. i w innym temacie się dziwisz że są tu ludzie dla ciebie agresywni! a co mamy cię kochać za tamte twoje ohydne wypowiedzi może? już pokazałaś jaka jesteś.

Gość gość
Nie lubie jak sie robi idiote z Boga! Bog nie jest idiota, on zna powody dla ktorych ludzie sjie rozwodza, od niedawna rozwodnicy maja prawo do przyjmowania komuni swietej....poczytajcie o histori rozwodow koscielnych....polecam

Gość Lilliana
i nie kłamliwa oszołomko, w Biblii nigdzie nie pisze że gumki czy tabletki są grzechem. więc nawracaj się dalej tylko tym razem czytaj uważniej. powiem ci teraz coś strasznego. nie lubię cię. ojej! idź sobie teraz popłakać, bo cie tu nie lubią :D :D :)

Gość bkt
no to wiesz że się nie zmieni.... szansę już miał i to niejedną:( dasz radę ale musisz mieć kogoś kto pomoże ci wytrwać w tej decyzji:)

Gość gość
Dziewczyny nie o tym ten temat :). Bkt wiem, że miał szansę. Chyba mam osobowość ofiary dlatego tak trudno uwolnić mi sie od niego.

Gość gość
Dziewczyny nie o tym ten temat :). Bkt wiem, że miał szansę. Chyba mam osobowość ofiary dlatego tak trudno uwolnić mi sie od niego.

Gość bkt
wiesz co liliana??? tobie się chyba na oczy rzuciło bo ja nic nie pisałam że Bóg nie pozwala mi zajść w ciążę i że trzeba przyjąć wszystko jak leci co glosi kościół i że kalendarzyk jest wymówką od seksu.... żal mi cię bo chyba zebrałaś wszystkie wypowiedzi katoliczek i podpisałaś moim nickiem:) cóż.... ważne że TY wiesz lepiej:) a autorce nie radzę jako katoliczka tylko jako kobieta i matka a mój katolicyzm nie ma nic do tego ale jak ktoś jest ograniczony to pewnych rzeczy nie rozumie i wszystkich szufladkuje i potem się rzuca...

Gość bkt
to mu nie dawaj następnej:) ktoś kiedyś powiedział Dawaj 2 szansę ale nigdy 3:P i postaraj się żeby troche osób dowiedziało się o tym jaki jest super:/ moja mama miała podobną sytuację... facet miły kulturalny spokojny... potem jak się powiesił to nikt nie mógł w to uwierzyć że był agresywny, porywczy, wpadał w szał, że groził mamie nożem i takie tam.... bo świadków i dowodów będziesz potrzebować na bank, ta kamerka to jest pomysł... na samo słowo sąd ci nie uwierzy bo gotowi zrobić z ciebie wariatkę jeszcze:/

Gość bkt
jeśli tobie ciężko to myśl o córce, niech ona będzie tym motorkiem który cię napędzi:)

Gość Little M
Dziewczyna ma poważny problem, a wy dwie wdajecie się w jakieś durne pyskówki nie na temat. Może umówcie się na kawę albo załóżcie osobny temat i tam prowadźcie swoje "dyskusje". Autorko, on nie miał prawa podnieść na Ciebie ręki. Tkwiąc w tym związku dajesz mu przyzwolenie do tego by w ten sposób Cię traktował. Jeśli jeszcze raz podniesie na Ciebie rękę albo zacznie Cię wyzywać stanowczo powiedz mu, że złożysz doniesienie na policje. Jeśli to nie pomoże, wezwij policje. Założą Ci niebieską kartę - za znęcanie się fizyczne i psychiczne nad rodziną. Dla Ciebie będzie to kolejny dowód w sądzie w razie potrzeby. Nie poddawaj się. Walcz. Masz teraz dla kogo żyć. Musisz być silna.

Gość gość
Jeśli zechcesz wyjechać do większego miasta, to zapraszam do Bydgoszczy. Pomogę Ci się zorganizować, nie wiem co umiesz, bo gdybym wiedziała-z pracą też by było łatwiej. Nie funduj córce takiego dzieciństwa, niech chociaż ona będzie szczęśliwa. A mąż po prostu wie, że jesteś uzależniona w 100% od niego i w głowie mu się pomieszało od tej "władzy". Weź się w garść, a zaczniesz na nowo cieszyć się życiem. W jakim wieku jest córka? Będzie ok jeśli by poszła do żłobka, przedszkola?