young_women 0 Napisano Marzec 20, 2014 Czesc. Współżyłam z chłopakiem 9 dni temu, dzis dostalam okres (gdzie powinnam dostać za tydzień) jest slaby, zawsze na początku byl mocny. Obawiam sie ze jestem w ciąży. Mam sie czego bac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2014 test na razie i tak nie wykryje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miśka0909 Napisano Marzec 20, 2014 zrób test, bedziesz miala pewnosc. a stosunek byl ryzykowny, ze pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
young_women 0 Napisano Marzec 20, 2014 Niestety tak... :/ i boje sie ze mogę byc w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miśka0909 Napisano Marzec 20, 2014 a ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
young_women 0 Napisano Marzec 20, 2014 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miśka0909 Napisano Marzec 20, 2014 boisz sie, a z tego wynika ze byla owulka, wiec na co ty liczysz :P ciaza oczywiscie mozliwa, ale niekonicznie, stestuj sie w dniu planowanej miesiaczki jezeli nie przyjdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
young_women 0 Napisano Marzec 20, 2014 Dzięki za rade. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach