Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesja21

Mama powiedziała mi że tata ją wielokrotnie zdradzał nie mogę sobie poradzić

Polecane posty

Gość kesja21

Tata, Tatuś, Tatusiek zawsze byłam jego ukochaną małą córeczką. Jest jaki jest, nie jest ideałem bo nie ma idealnych ludzi ale zawsze było dla mnie ważne to że jest wierny mamie. Dziś mama oświadczyła mi że tata ją zdradzał całe życie. Ostatni raz pare lat temu z sąsiadką która mieszka dom obok, brzydką, starą, lumpiarą pijaczką i wariatką. Czuje się jakby moje życie się posypało. Mama powiedziała mi to tak normalnie jakby to nic nie znaczyło. A mnie to tak strasznie zraniło. Dziecko nie jest chyba nigdy na tyle dorosłe żeby usłyszeć takie rzeczy. Rodzice zawsze byli dla mnie ideałem małżenstwa.

Gość kesja21
rozwala mi to serce, siedze i płacze od paru godzin.

Gość gość
nie wiem, jak ci pomóc, jedyne, co możesz zrobić, to jakoś się z tym pogodzić, choć to zajmie trochę czasu. faceci potrafią być bezlitośni

Gość Kari Mata
Kobiety też. Głupia matka. Mogła milczeć.

Gość kesja21
no wlaśnie, ja mam wrażenie że to mama zrobiła mi tym krzywde, po co i na co mi taka wiedza? dziecko chyba zawsze nawet dorosłe pozostanie dzieckiem i chyba powinno się je przed takimi informacjami chronić?

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
posłużyła się tobą, żeby dokuczyć ojcu. Typowa zagrywka kobiet.

Gość gość
ja bym wolała wiedzieć

Gość Mietka aaaa
tacy sa tatusiowe z pozoru kochani a w gruncie rzeczy skuuuuriwle odpowiedzialni za cal tragedie rodziny uj**** te mietkie kutafony od razu by znalezli swoje miejsce te do niczego nie potrzebne ulegalki :D

Gość kesja21
mam 21 lat

Gość kesja21
a czuje sie teraz jak małe dziecko któremu ktoś coś zabrał.

Gość krwistyyyy
Moze mu nie dawala? A moze gada na zlosc staremu. Pozatym gdzie jej godnosc, mezulek wali wszystko co sie rusza niby a ona z nim jest?

Gość gość
a co miała robić? może chciała żeby dziecko miało pełną rodzinę. No to teraz ma :O

Gość gość
Prowokacja głupiej qrwy. U moich dorastających dzieci podobna informacja wywołała jedynie oburzenie i wstręt do ojca, oraz szczerą chęć spuszczenia łomotu wywłoce, co się przystawiała do ich ojca i rozwalała im rodzinę.

Gość gość
A dlaczego mieliby spuszczać łomot tej, jak to określiłaś, wywłoce? Przecież to nie ona ślubowała Tobie wierność i uczciwość tylko szanowny mężuś.

Gość gość
A o wystraszyłaś się, ze wpierdziel dostaniesz? :D

Gość gość
Jakie to jest nielogiczne, że zdradzane żony najczęściej oskarżają tę trzecią o to, że doszło do zdrad. To ta kochanka "zabrała/ rozwaliła im związek. Wybielają ślubnego jakby bł bezwolną kukłą w rękach rozpustnicy co to wzięła i uwiodła. Nie mają odwagi powiedzieć, że wzięły sobie za męża nieodpowiedzialnego dupka, który miał w doopie przysięgi, śluby, wierność i szacunek do niej i do całej instytucji pod tytułem małżeństwo i rodzina.

Gość gość
matka zrobiła ci krzywdę dziecinko? zacznij mysleć kretynko matka otworzyła oczy bo pewnie jak zasmarkana córunia lgniesz do tego k****arza i slepo powtarzasz jego ''mundrości'' uświadom sobie że twój ojciec nie różni się niczym od k****arzy i szmaciarzy sam nim jest i nie jest to wina twojej matki bezmózgu

Gość gość
Nie tłumacz się teraz wywłoko.:D Sama uwiodłaś żonatego chłopa, proponując mu seks bez zobowiązań, a następnie szantażowałaś go, że jak przestanie cię dopychać po katach, to powiadomisz jego żonę o romansie.

Gość gość
Sama uwiodłaś żonatego chłopa, a misio taki bezbronny ha ha

Gość gość
Wiem jak to jest. No cóż, powinnaś być wdzięczna mamie za szczerość i potraktować to jako wartościową wiedzę na przyszłość, - NIE MA WIERNYCH FACETÓW I NIE BĘDZIE. Oto mama pokazała Ci, że związek, małżeństwo czy rodzina to wspólnota zapieczętowana umową(pisemną bądź słowną), w której dopuszczalne są pewne przewinienia, na które mogą godzić się obie strony, jeżeli ich główny interes zostaje zabezpieczony na przykład karą umowną bez drastycznych cięć i rozwiązania umowy w trybie natychmiastowym.

Gość gość
to przeciez normalka z tatami wiec sie nie przejmuj no :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo