Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce sie porodzic w pewnej sprawie

Polecane posty

Gość gość

OD dluzszego czasu probuje spotkac kogos dobrego z Kim moglabym zalozyc rodzine ale na razie bez skutku spedzilam na to 2lata mam juz 32 i nie mam sily szukac dluzej pomyslalam ze wezme sprawy w swoje rece i po prostu ulize sobie zycie sama bez proszenia bez szukania chce zajsc w ciaze chce byc samotna matka chce byc szczesliwa pragne miec dziecko od ladnych paru lat i nie chce dluzej czekac dam mu wszystko zeby nie czulo sienieszczesliwe w niepelnej rodzinie chcialam sie Was poradzic w tej sprawie czy rzeczywiscie postepuje dobrze

Gość ema11
powiem Ci,że ja nie jestem samotną matką i także pragnęłam dziecka. dziecko mam i kochsm je ponad wszystko,ale jest mi tak cholernie ciężko pogodzić wszystko,że głowa puchnie. Ty będąc sama będziesz chodzić jak trup niewyspana,a bałagan otaczając Ciebie,którego nie będziesz miała ani czasu ani siły posprzatać będzie Cię dobijał. Lepiej poczekaj na kogoś odpowiedniego. po 40 lat maja i rodza zdrowe dzieci :)

Gość gość
jak cię dorwę w krzakach przy lidlu to tak mi poczochrasz, że o spermę moją to będziesz wręcz błagać abym ci zaszczepił oko, dupke i biust, dupodajka!!!

Gość gość
Oczywiscie ze mialam zwiazki i nie nie jestem dziewica to chyba normalne przeciez dzieki za wypowiedz do osoby z 1szego posts duzo mi to dalo do myslenia

Gość gość
ale loda zawsze robisz za lidlem śmierdząca rybą lampucero, na takie jak ty mówimy, że ktoś je śledzi, ŚLEDZI hahahaha łapiecie !! ktoś ją śledzi cały dzień!!! haha

Gość ema11
moja rada. Póki dziecka nie masz to imprezuj ile sie da. Chodź na domówki,dyskoteki, do klubów. Na pewno kogoś spotkasz.

Gość gość
Jeden raz moze niewystarczyc, mieszkam sam do wakacji moge ci podlewac kwiatki jak chcesz. Jestem nierob na alimenty liczyc niemozesz. Przemysl i daj znac.

Gość gość
a zapomniałam napisać w pierwszym poście, jak mężczyzna będzie dla mnie dobry to zawsze w łóżku wieczorem oferuję czesanie włosów na jajeczkach aż do uśnięcia !!!

Gość gość
robię dobre lody dla ochłody i lubię lizać sutki, ponad to, obiad byłby zawsze na czas, kapcie przed telewizor i zimne piwko po pracy dla mojego mężczyzny kochanego, a on by mnie później po tym obiadku przerobił na mielone, i życie takie bym chciała mieć, i wspólne kompiele i mogłabym mu obcinać paznokcie u nóg i golić włosy w rowku, tak, tak właśnie, bo to jest miłość !!!

Gość gość
Widzisz. Ja mam to o czym ty mazysz i chętnie zamienilabym się z tobą. Moja rada. Odpusc na chwile. Przestan szukać. Faceci wyczuwają taka desperacje. Niestety slogan z gonieniem kroliczka to prawda. Najczęściej znajduje się coś jak się szuka. A co do dziecka. Nie skazuj się świadomie na samotne macierzyństwo, to nie dotyczy tylko ciębie. Po prostu nie napinaj się na to. Ciesz się wolnoscia, napewno kogoś poznasz. Nic na siłę.