Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sposob na niska wage corki prosze o rady

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak ,, podpasc '' corke, moze wy mi cos doradzicie. Corka ma 4l i wazy 14 kg d tego jest dosc wysoka bo ma ok 110h. Jak sie rozbierze to widac same kosci. Jada tak: 1. Sniadanie w domu o 7zazwyczaj 2parowki, 2kanapki albo jajecznica z 2 jaj 2. Sniadanie o 9 w przedszkolu zazwyczaj kanapki akbo platki 1. Obiad w przedszkolu o 13 co drugi dzien zupa albo 2danie 2. Obiad w domu o 15 tez na przemian albo 1danie albo 2 Kolacja o 18 zazwycza 2nalesniki, 2kanapki, resztki z obiadu jak bylo 2danie W miedzy czasie jakies przekaski(zazwyczaj kaloryczne) mleczna kanapka, chrupki, biszkopty, banan, kinder czekolada, . Moim zdaniej i tak duzo je wiec nie wiem co robie zle ze tak malutko wazy. Ja sama jem duzo mnie niz ona a jestem normalnej budowy.

Gość gftrh
Widocznie ma taką "urodę", bo na takiej diecie inaczej dawno by przytyła: parówki, resztki z obiadu wieczorem?????? może jeszcze podsmażone?

Gość gość
Kobito jestes walnieta. Chcesz by byla waleniem xxl jak taka grupka z kafe matek (ble!)tu?!

Gość gość
ale po co ma być gruba ? Szczupłe dziecko to póżniej szczupła kobieta. Szczupli są ogólnie zdrowsi i dłużej żyją

Gość gość
Kobieto przecież to już nie te czasy, że upasione dziecko to znaczy zdrowe, wręcz odwrotnie. A ty co ? Ze wsi jesteś. ? I chcesz mieć "dorodne" dziecko. Daj małej święty spokój , je tyle ile potrzebuje.

Gość gość
Faktycznie jak na taką wage to sporo je a mało przybiera. Moja trzylatka je nie wiem, moze z 1/3 z tego a ma 16,5kg tyle ze tez jest dosc wysoka (100cm).Badałaś ją może pod kontem pasożytów?

Gość moja córeczka
2,5 latka ma 98 cm wzrostu i waży 13,5 kg. Też je naprawdę sporo, ale waży ile waży. Nie dręczę jednak siebie czy dziecka, bo ja sama jestem wysoka i szczupła, nawet pediatra mówiła, że taka uroda po mamie, i że wygląda ładnie i nie ma czym się stresować. Jak dziecko je normalnie, to nic zlego się nie dzieje, takie jest i tyle;)

Gość Rany boskie co z tego że
jest szczupła, skoro je śmieciowe żarcie :O Dosknały budulec dla kształtującego się organizmu- parówy, kanapki, płatki, nalesniki- same węgle i 0 odżwyczych substancji. Gdzie w tym owoce i warzywa? Nie ma znaczenia waga. Przy takim jedzeniu i tak tętnice będzie miała w opłakanym stanie, a z czasem zacznie jej się robić gruby kałdun, charakterystyczny dla dzieci na smieciowej diecie :O pełno dzis takich biega- szczupła sylwetka i sterczący, a nawet wiszący brzuchol :O Brawo

Gość gość
Ja tez jako dziecko bym taka chuda że kości mozna bylo liczyć. Zaczela mnie rodzina dokaramiac i efekt jest taki ze owszem przytylam ale z waga teraz walczę całe życie. Juz nie jestem chudzinka niestety i wiecznie muszę się odchudzac. Daj jej spokój. Jesli normalnie jje to taka jej uroda. Ma szybka przemianę materii.